Nàstic

Una passa endavant

Nàstic. Sense Emana, sancionat, ni Palanca, lesionat, Vicente Moreno haurà de retocar a Leganés la segona línia d'atac, en què Naranjo es reivindica com una peça en progressió

Dos dels jugadors importants del Nàstic les últimes setmanes han estat Achille Emana i Miquel Palanca, presents en les jugades de la majoria dels gols marcats per l'equip grana. Tot i que no van començar la lliga com a titulars, l'experiència i la qualitat els han permès, una vegada assolit el punt òptim de forma, augmentar el protagonisme. Per al proper partit, però, diumenge a la tarda al terreny de joc del Leganés, Emana serà baixa per sanció, ja que diumenge passat contra l'Almeria va veure la cinquena targeta groga, i Palanca, que té una lesió fibril·lar a la musculatura isquiotibial de la cuixa esquerra, tampoc hi serà a menys que protagonitzi una recuperació molt més ràpida del previst. Així, Vicente Moreno, que començava a tenir un onze més o menys habitual, haurà de fer retocs a la segona línia d'atac. És probable que el tècnic valencià recuperi el triple pivot, més utilitzat a camp contrari que al Nou Estadi, amb Tejera i Rocha davant Molina, de manera que per a la mitja punta només li caldrien dos futbolistes. Un serà, molt probablement, José Naranjo, que en les últimes setmanes s'ha convertit en una de les alternatives principals per a l'atac, sobretot sortint en la segona meitat. Al camp del Mirandés, va entrar al camp en la segona meitat i va marcar el gol de la victòria en l'últim minut. Després d'un bon any al Vila-real B i d'haver debutat anteriorment a segona A amb el Recreativo (sis partits), Naranjo busca consolidar-se en el futbol professional, tot i que és conscient que, amb 21 anys, un dels seus objectius principals aquesta temporada és aprendre per millorar. Naranjo admet que l'absència d'un jugador que marca les diferències com és Emana es nota, però considera que la plantilla té prou nivell per compensar l'absència del camerunès. Rayco, titular últimament, podria jugar al costat de Naranjo, mentre que en punta no es descarta la tornada de Marcos. El lateral esquerre Mossa també serà baixa per sanció a Leganés, on previsiblement Mousa serà el seu substitut. Iago Bouzón no es va entrenar ahir per culpa d'un cop que es va fer contra l'Almeria, però en principi diumenge estarà a punt.

LES FRASES

Sempre es nota l'absència d'un futbolista d'aquest pes, però hi ha molts jugadors que competeixen bé i ho podran fer igual
Sóc jove, treballo per millorar i he d'intentar aprofitar les oportunitats que el tècnic em doni
José Naranjo
DAVANTER DEL NÀSTIC

Moreno, sancionat i premiat

A més d'Emana i Mossa, el Nàstic tenia ahir un altre component de la plantilla en la llista de sancionats feta pública per la federació espanyola. Es tracta del tècnic, Vicente Moreno, que té dos partits de suspensió per l'expulsió de dissabte passat contra l'Almeria. Sagués Oscoz el va enviar als vestidors en el temps afegit per “sortir de l'àrea tècnica amb els braços aixecats i cridant a viva veu en senyal de disconformitat” amb una de les decisions de l'àrbitre. Així, el tècnic valencià no podrà seure a la banqueta en els dos propers partits del l'equip tarragoní, diumenge que va al camp del Leganés i el dissabte 19 de desembre al Nou Estadi contra el Saragossa. També, però, hi ha una bona notícia per a Moreno, escollit millor tècnic del novembre a segona A per la LFP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)