2a divisió FEF

Que tornin ben carregats

2a divisió B. L'Olot visita el camp del Llosetí, el cuer de la taula, que encara no ha guanyat cap partit a casa. Els garrotxins, que no s'han estrenat a fora, no volen ajornar més el triomf

L'Olot viatja a Mallorca, concretament a Lloseta, una localitat propera a Inca, per enfrontar-se a l'equip del poble, el Llosetí (a les 12.00 h). El conjunt garrotxí encara no ha guanyat fora de casa i té com a principal objectiu fer-ho a les Illes, un territori poc propici per als olotins des de la seva arribada a la categoria. Tot i que no hi ha cap rival fàcil a segona B, l'Olot ha de ser optimista per al desplaçament a Lloseta. El conjunt balear encara no ha guanyat com a local aquesta temporada i es troba incrustat en la darrera posició de la classificació amb només set punts –ha guanyat un sol partit, al Miniestadi (0-1)–. “A priori pot semblar una sortida fàcil veient els números, però observant els partits i com han anat els resultats haurem d'anar amb molta prudència i cautela. El Llosetí competeix bé i està aconseguint bons empats. Ha perdut molts partits per la mínima”, analitza l'entrenador de l'Olot, Antonio Rodríguez Rodri, que es mostra prudent, com ha de ser, sobre el proper contrincant del seu equip.

Els garrotxins hauran d'adaptar-se, com és habitual en cada partit que disputen lluny d'Olot, a un camp amb particularitats molt diferents a les del municipal. “És un camp de dimensions molt reduïdes i ells imprimeixen molta velocitat en el seu joc. És una constant d'àrea a àrea, no hi ha treva i l'estratègia té un pes molt important”, comenta Rodri, que tot i això es mostra convençut que el seu equip pot i ha de guanyar una vegada per totes a camp contrari. “Estem convençuts que si fem les coses bé hem d'aconseguir els tres punts. És un bon lloc per anar a guanyar, ja és una qüestió d'orgull personal, a fora hem empatat cinc partits i hem estat molt a prop de guanyar en diverses ocasions”, assegura el de Sant Feliu de Llobregat.

Dieguito i Perea, baixes

Quan es compleix la quarta setmana després de fer-se la lesió al turmell durant l'enfrontament contra el Cornellà, el passat 15 de novembre, Diego Sánchez va participar en els entrenaments de la setmana amb el grup i semblava que podria entrar en la convocatòria, però finalment el davanter centre serà baixa. Qui tampoc jugarà contra el Llosetí és Alberto Perea, un dels altres pilars de l'equip, ja que l'extrem no ha aconseguit deixar enrere les molèsties físiques i no estarà present en el penúltim partit de l'Olot de l'any 2015. Són dues baixes de pes que debiliten el potencial ofensiu de l'equip dirigit per Rodri, que intenta comptar amb els dos jugadors diumenge vinent (a les 16.30 h) en la visita de l'Hèrcules al municipal d'Olot.

LA PRÈVIA

Pot semblar una sortida fàcil veient els números, però observant els partits i com han anat els resultats haurem d'anar amb cautela
Estem convençuts que si fem les coses bé hem d'obtenir els tres punts. És un bon lloc per vèncer
Rodri
Entrenador de l'Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)