2a divisió FEF

El Sabadell deixa la porta oberta al mercat d'hivern

2a divisió B. El club arlequinat renova un dels seus valors més emergents, el mig centre Adri Díaz, fins a l'any 2018, i medita vendre Pol Roigé el mes de gener per fer caixa

El Sabadell s'està començant a moure en el mercat d'hivern. Ahir va confirmar la renovació d'un dels estilets actuals de l'equip, el jove Adri Díaz, mentre que ja es prepara per donar sortida a una de les joves perles que té a la plantilla: Pol Roigé. L'extrem de Castelldefels va renovar el juny passat, i per això qualsevol equip que el vulgui haurà de passar per caixa. En vista de les necessitats econòmiques que acumula l'entitat vallesana, la sortida de Roigé taparia algun maldecap.

La consolidació del projecte del Sabadell depèn de la segona A, ja sigui amb el propi ascens o promocionant jugadors cap a categories professionals. El llibre d'estil del conjunt arlequinat des de l'arribada del director esportiu, Javi Pérez, i de l'entrenador Miguel Álvarez té aquests dos objectius. I per això el conjunt arlequinat ha apostat tan obertament per la gent jove. “Si hi ha alguna oferta d'algun club i és perquè el jugador millori, endavant. Perquè la idea és fer gran el Sabadell, però si tenim opcions perquè el club en pugui treure profit o si hi ha un jugador que ha d'anar cap amunt, no li podem tallar les ales”, explicava ahir Miguel Álvarez, que es referia al cicle complet: “El millor és que en el projecte que tenim hi ha jugadors a la base que estan demanant a crits oportunitats al primer equip. I si marxen uns, emergiran uns altres.” De fet, el filial –sobre el qual Miguel Álvarez s'ha referit com una generació que marcarà una època a l'entitat arlequinada– és segon classificat a tercera divisió i hi ha un grapat de jugadors joves, entre ells l'extrem Cesc Clotet, que hi estan fent un bon paper.

L'exemple

Adri Díaz va començar al filial i s'ha fet un lloc de mig centre al primer equip del Sabadell. Per això, la direcció esportiva l'ha volgut lligar i li ha signat una renovació fins a la temporada 2017/18. “No m'ho he pensat ni un instant. És una oportunitat molt bona, perquè el Sabadell és un club històric i dóna oportunitats a la gent jove”, va dir Adri Díaz després de la signatura. “És molt important que l'aposta pels jugadors joves doni rèdits i que el Sabadell es vagi fent un nom per confiar en aquest tipus de jugadors perquè, després, serà més fàcil que vinguin”, va dir Miguel Álvarez.

LES REACCIONS

La idea és fer gran el Sabadell, però si tenim opcions perquè el club en pugui treure profit deixant sortir algun jugador, no ho hem d'impedir
Si hi ha alguna oferta d'algun club i és perquè qualsevol jugador millori, endavant
Miguel Álvarez
entrenador del sabadell
És una oportunitat molt bona, perquè el Sabadell és un club històric i aposta per la gent jove
Adri Díaz
migcampista del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)