2a divisió FEF

Recuperació o miratge?

Punt d'inflexió. El 0-3 de la setmana passada al camp del Mestalla ha de servir als homes de Gerard López per canviar la tendència si volen sortir de la zona baixa de la classificació

Després de la contundent victòria al camp del filial del València la setmana passada, els homes de Gerard López intentaran confirmar la seva recuperació contra un altre rival situat a la zona baixa de la taula, l'Huracán.

Immersos en una situació extraesportiva molt complicada que ha provocat fins i tot que competició els restés dos punts pel fet de no pagar els àrbitres, el conjunt valencià ha caigut en la zona perillosa de la taula en les últimes jornades, a causa de la mencionada sanció i de no haver aconseguit cap victòria en els últims quatre partits.

Per la seva banda, els blaugrana afronten el duel en una setmana condicionada per la participació d'alguns dels seus futbolistes en el partit de Champions del primer equip i pel resultat de la jornada passada. A més, el fet que el partit es jugui immediatament després del duel del primer equip contra el Dépor pot afavorir una bona entrada al Miniestadi, una avinentesa que Gerard López espera aprofitar per “agradar i que l'equip enganxi l'afició a venir més al Mini”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)