Nàstic

La seva absència rai

Nàstic. Vicente Moreno acabarà l'any sense poder seure a la banqueta per sanció. El tècnic, però, té altres maldecaps, sobretot les tres baixes i els diversos dubtes, que fan que no descarti convocar jugadors del filial demà a Leganés

Vicente Moreno va ser expulsat contra l'Almeria per haver protestat gesticulant en excés i, com a la majoria de tècnics, li han caigut dos partits de sanció. Moreno s'ha queixat sovint de l'excessiva rigorositat amb què el reglament tracta els entrenadors, tot i que ahir treia importància al fet de no seure a la banqueta. És la tercera vegada que sancionen el tècnic valencià al llarg de la seva carrera, i aquesta vegada provocarà que no pugui dirigir l'equip fins l'any que ve, ja que haurà de seguir des de la graderia el duel de demà a Leganés i el del dia 19 contra el Saragossa. Moreno confia plenament en el seu ajudant, Nano Rivas, i no creu que li calgui comunicar-s'hi durant el partit. Ara com ara, el que més preocupa a Moreno són les baixes i els dubtes.

A més del sancionats Emana i Mossa, el lesionat Miquel Palanca també està descartat per demà. Diversos futbolistes, sobretot Sergio Tejera, Àlex López i el porter Reina, no s'han entrenat amb normalitat aquesta setmana, i algun d'ells podria ser baixa per demà. Moreno, però, va preferir no donar gaires pistes, malgrat que va admetre que no descarta convocar algun futbolistes del filial per completar la convocatòria. Sí que va confirmar que Mousa ocuparà el lloc de Mossa al lateral esquerre. Moreno espera a Leganés un duel dur contra un equip similar al seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)