Territorial

Toca reaccionar amb el cuer

Divisió d'honor juvenil. El Girona, que enllaça tres partits sense guanyar i ocupa plaça de descens, rep La Salle a Vilablareix (a les 12.30 h) en l'últim partit de la primera volta

El Girona juvenil vol tancar la primera volta de la lliga amb bones sensacions. El conjunt dirigit per Robert Vila enllaça una mala ratxa de tres partits sense guanyar –derrotes contra el Lleida (1-0) i el Saragossa (2-0) i empat a casa amb el Mallorca (2-2)– que ha situat l'equip en zona de descens, una situació que els gironins intentaran millorar avui mateix en la visita del cuer de la categoria, La Salle (a les 12.30 h al municipal de Vilablareix). El rival, tot i ser l'últim classificat –va començar estrepitosament, amb només dos punts les primeres dotze jornades–, ha guanyat els dos últims partits i, el que més preocupa al tècnic gironí, deixant la porteria a zero.

“La Salle és un equip que està aconseguint el que no estem fent nosaltres: no encaixar gols. Actualment, estan vivint del zero a la porteria i els està anant bé, tenen una estructura defensiva molt sòlida i arrisquen el mínim necessari. Vindran aquí amb aquesta intenció”, explica Robert Vila, que demana als seus jugadors fer un pas endavant per revertir la dinàmica negativa de resultats. “No em fa patir tant el fet de guanyar o perdre, sinó millorar com a col·lectiu. Estic convençut que si l'equip creix a les dues àrees guanyarà partits. Això vol dir fer un pas endavant quant a concentració, comunicació i intensitat i, per sobre de tot això, ser un grup fort; en ocasions no ho estem aconseguint i és el repte que tenim pendent. Volem acabar bé la primera volta i, en la segona, començar a corregir els errors que hem comès en la primera”.

LA PRÈVIA

La Salle està aconseguint el que no estem fent nosaltres: no encaixar gols. Vindran aquí amb aquesta intenció
No em fa patir tant el fet de guanyar o perdre, sinó millorar com a col·lectiu. És el nostre repte
Robert Vila
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)