Territorial

L'Abadessenc s'endú una alegria per seguir somiant

1a catalana. Els de Dani Juvany superen el Lloret en un partit amb moltes alternances i deixen enrere la ratxa nefasta de deu derrotes consecutives

Quan semblava que a Sant Joan de les Abadesses es començava a caure en el desànim després que els blanc-i-negres encadenessin deu derrotes, els de Dani Juvany van sorprendre ahir el Lloret, que feia set jornades que no coneixia la derrota. Els ripollesos no van arrencar bé el partit. En els primers minuts no semblava que l'equip hagués aprofitat l'aturada per carregar les piles d'esperança, i el Lloret va tenir ocasions d'avançar-se. Els d'Edu Urdiales, però, no van estar encertats i l'ensurt va fer reaccionar l'Abadessenc a partir del minut 20. A poc a poc els de Dani Juvany es van anar fent dominadors del partit i van disposar de més i millors ocasions fins que en el 41' Edgar va caçar la pilota dins l'àrea després d'un parell de rebots i va poder obrir la llauna. Amb la il·lusió renovada pel fet de veure's al davant, l'Abadessenc no va abaixar el ritme en la segona meitat i va seguir dominant el partit fins que en el 65' David Martín va culminar un contraatac desfent-se de dos rivals i firmant el 2-0. El Lloret va reaccionar, però ho va fer tard, i tot i que va reduir distàncies gràcies a un gol de Josep a la sortida d'un córner (78'), ja no va poder fer res per evitar la victòria de l'Abadessenc tres mesos després.

ABADESSENC 2 LLORET 1

ABADESSENC: Joel, Pajares, Francolí, Aleix, Edgar (Maiki, 55'), Lluc (Pol Ricard, 93'), Berenguer, David Martín, Latorre (Dani, 80'), Sergi i Mesa (Uri Ramos, 54'). LLORET: Juki, Arsen (Mateu, 46'), Poderoso, Pol Gómez, Pol Ros, Aparicio, Chino, Arnau (Riki, 65'), Puntí (Josep, 75'), Peti i Narcís (Huertas, 75'). GOLS: 1-0 (41') Edgar. 2-0 (65') David Martín. 2-1 (78') Josep. ÀRBITRE: Cifuentes Soldevila. T.G.: als locals Pajares, Lluc, Nil Coll, Maiki i Uri Ramos; i als visitants Chino, Moisés, Mateu i Aparicio. T.V.: cap.