Girona

“Seria pitjor no generar ocasions”

Pablo Machín Entrenador del Girona

“El futbol i les decisions que ens afecten al camp estan sent massa cruels.” Van ser les primeres paraules de Pablo Machín a la sala de premsa de Montilivi, on s'ha acostumat a fer discursos similars. “Em fot venir aquí a dir sempre el mateix”, reconeixia després del vuitè partit de lliga a l'estadi sense triomf del Girona. “Ja és hora que d'una vegada tinguem una mica de justícia”, va dir Machín, que va lamentar el penal assenyalat per Martínez Munuera que va acabar sent determinant. “És d'aquells que no sé si habitualment es xiulen. Sembla que hi hagi ganes d'assenyalar-lo. Hi ha hagut un moment de dubtes, perquè quan creus que s'està sent injust sempre dones la culpa a les decisions externes, i tot i que això a mi no em val entenc els futbolistes, perquè al públic i a mi, des de fora, ens passa el mateix.”

Machín va comparar el guió al de partits anteriors, tot i que el joc va ser més espès, especialment en la primera meitat. “Els minuts després del 0-1 han estat durs, però ens hem sobreposat. Potser no jugant tan bé com altres cops, perquè és difícil ser tan superiors com ho vam ser contra el Còrdova, però no es pot negar que l'equip arriba a l'àrea rival i que, d'una manera o altra, acaba tenint ocasions. I quan no la treu el porter, fins i tot ens la traiem nosaltres mateixos”, va explicar el tècnic. “És fotut venir aquí a dir que hem tingut cinc o sis ocasions, i que ells amb mitja han fet un gol. N'hem tingut més que l'Elx. Algun dia ens equivocarem i marcarem amb el cul. Això són dinàmiques.”

Sobre el pèssim balanç a Montilivi, Machín va dir: “Si fem aquests números a casa, patirem moltíssim. Però, com deia Laporta, no crec que estiguem tan malament. Fotuts, és clar, però també estic convençut que l'equip revertirà la situació. Seria pitjor no generar ocasions, que els rivals fossin tots superiors i que perdéssim tots els duels.” El tècnic no va voler atribuir la falta d'encert a l'ansietat –“seria la justificació fàcil”– i va intentar enviar missatges d'optimisme. “Sabent que el més important són els resultats, m'atreveixo a dir que en poques temporades, o cap, haurem fet tants mèrits com aquesta a casa quant a actitud, ocasions, domini i tot el que no sigui gol. Tant de bo l'any que ve juguem fatal i guanyem.”

L'ENCERT

“Algun dia ens equivocarem i marcarem amb el cul. No jugant tan bé, n'hem tingut”

EL PENAL DEL 0-1

“És d'aquells que no sé si se solen xiular. Sembla que hi hagi ganes d'assenyalar-lo”

PUNTS A MONTILIVI

“Si fem aquests números, patirem moltíssim. Però estic segur que ho revertirem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)