Territorial

Final molt cruel per al Farners

1a catalana. Els locals es van avançar i van gaudir de nombroses ocasions, però l'Avià va remuntar el partit amb un gol en el minut 95

FARNERS 1 AVIÀ 2

FARNERS: Bartrina, Pellicer, Massegú, Pitu Riart, Criado, Marc Vilà, Ivan Fernández (Güell, 50'), Arjona (Dot, 60'), Riki Solà (Lauren, 75'), Tena i Nierga. AVIÀ: Sergi, Toni, Roger, Torres (Peque, 60'), Gigi, Josep, Uri (Béjar, 60'), Noguera (Arnau, 69'), Ricki, Jordi (Pablo, 69') i Pol (Valls, 85'). GOLS: 1-0 (49') Marc Vilà. 1-1 (72') Peque. 1-2 (95') Gigi. ÀRBITRE: Molina Ruiz. T.G.: Als locals Marc Vilà, Riki Solà, Tena, Lauren i Criado, i als visitants Ricki, Torres i Josep. T.V.: Vermella directa al local Toni Rossell (40'), que era a la banqueta. COMENTARI: El Farners va perdre de la manera més cruel possible, ahir a casa, contra l'Avià, que es va endur els tres punts gràcies a un gol en el minut 95 de partit. Després d'una primera part sense masss ocasions per part dels dos equips, el Farners es va avançar poc després de la represa mitjançant Marc Vilà, que va superar per baix el porter rival. Al cap de poc, Tena va cometre penal sobre Noguera, de l'Avià, però el porter Bartrina va estar molt encertat i va aturar el llançament des dels onze metres de Ricki. Qui no va perdonar pels visitants va ser Peque, que va aconseguir el gol de l'empat gràcies a una volea de gran qualitat. A partir d'aquí, el Farners va tenir un munt d'ocasions per marcar, però va ser l'Avià que ho va fer quan ja havien passat cinc minuts del temps reglamentari. Va ser a la sortida d'un córner que Gigi, tot sol, va rematar amb el cap. Tot i així, el Farners va tenir una doble ocasió per empatar, però ni Dot, primer, ni Güell, després, van poder perforar la porteria. Amb la derrota, el Farners continua en descens.