Territorial

El Girona no podia fallar

Divisió d'honor juvenil. Els blanc-i-vermells es van desfer del cuer i se situen a dos punts de la salvació

El cuer visitava Vilablareix i el Girona havia de sumar tres punts d'or per encarar la segona volta amb esperança. I els gironins van respondre. Anant de menys a més, però sempre mostrant-se molt sòlids contra una Salle molt inofensiva, el Girona va acabar golejant els balears. Des del primer moment, els visitants van cedir la iniciativa al Girona. Els de Robert Vila, que va sorprendre deixant Álamo i Joel a la banqueta, van ser amos de la possessió en tot moment, però no van brillar. El domini no es va traduir en oportunitats. Les seves majors virtuts van ser la paciència i la perseverança. Sense concedir cap ocasió al rival, el Girona va avisar amb un xut de Pimentel que el porter va rebutjar (23') i un de Sala que va sortir fregant el travesser (34'). Finalment, just abans del descans, Labiano va aprofitar el rebuig del porter local després d'una magnífica centrada de Guillem per enviar amb el cap l'esfèrica al fons de la porteria (44') i il·luminar el camí de la victòria. En la segona meitat, el domini del Girona va ser encara més contundent. Els gironins van arribar amb perill una vegada i una altra a l'àrea rival, mentre que la Salle només va inquietar Santaló amb un xut llunyà de Felipe que es va estavellar al travesser (64'). L'allau de futbol ofensiu dels gironins es va acabar materialitzant en el marcador, tot i que el segon i el tercer gol van arribar a pilota aturada. Puig va fer el 2-0 després d'una sèrie de rebots a la sortida d'un córner (54') i Caste va rematar a gol una falta lateral (66') per sentenciar el partit. Álamo, que va sortir en la segona part, va arrodonir la golejada finalitzant un contraatac amb un xut creuat (90').

GIRONA 4 LA SALLE 0

GIRONA: Santaló, Guillem, Caste, Mario, Mas, Verdaguer (Sala, 26'), Pol Blay, Puig (Álamo, 69'), Èric Torres (Abde, 82'), Labiano (Joel, 62') i Pimentel. LA SALLE: Elias (Solano, 79'), Guillem (Harry, 59'), Moyá (Llorenç, 46'), José, Ramis, Bobby (Karim, 69'), Rojas, Felipe, Barrios (Mariano, 51'), Víctor i Lionel. GOLS: 1-0 (44') Labiano. 2-0 (54') Puig. 3-0 (66') Caste. 4-0 (90') Álamo. ÀRBITRE: Castellet Julià. T.G.: Al local Álamo, i als visitants Guillem i Bobby. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 300 espectadors al municipal de Vilablareix.
Ofensivament, hem seguit amb la dinàmica que portàvem, però avui amb una mica més d'encert que en altres partits
Tot el que havíem preparat ens ha sortit i ens referma en la idea que el que estàvem fent té sentit
Robert Vila
Entrenador del girona

Acaba la primera volta de la lliga

La victòria contra la Salle no serveix al Girona per acabar la primera volta fora de la zona de descens, però sí que serveix per no perdre el deixant dels seus rivals. Amb el triomf d'ahir, els gironins arrencaran el gener amb 15 punts, a només dos de l'Atlètic Balears que amb 17 marca la permanència. A més, la igualtat és màxima, ja que només 5 punts separen el Girona de la sisena posició. D'aquesta manera, la distància respecte de la permanència es preveu assumible i convida els gironins a tenir esperança, perquè, a diferència de l'inici de curs, els de Robert Vila ja han adquirit experiència i saben què els espera. El conjunt blanc-i-vermell ha acabat les primeres quinze jornades amb un balanç de quatre victòries, tres empats i vuit derrotes. Pel que fa a l'aspecte golejador, els de Vila han fet 20 dianes i n'han rebudes 26.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)