1a femenina

Recuperen la posició

2a divisió femenina. L'Estartit venç el Pallejà (4-1) i, gràcies també a la derrota del Levante Las Planas, torna a la tercera plaça de la taula

L'ESTARTIT 4 PALLEJÀ 1

L'ESTARTIT: Roberta, Martínez (Rocio, 65'), Rebe, Gemma, Saray, Cristina, Clara (Júlia, 60'), Sofia, Blanca, Puiggrós (Mimi, 80') i Puntunet (Laura, 75'). PALLEJÀ: Xenia, Jas (Marina, 65'), Margot, Olga (Saez, 74'), Xupi, Carla Martínez, Andri, Vice, Mire, Marta (Mateos, 74') i Adri (Sheila, 65'). GOLS: 1-0 (3') Blanca. 1-1 (17') Andri. 2-1 (73') Sofia, de penal. 3-1 (78') Puiggrós. 4-1 (80') Saray. ÀRBITRE: El Abdi Zahnini. T.G.: cap. T.V.: cap. COMENTARI: L'Estartit va vèncer el Pallejà en un partit treballat de les gironines. Les locals van avançar-se de seguida en el marcador gràcies a un gol de Blanca (3'), però fruit de l'avantatge, van disminuir la intensitat inicial. El Pallejà ho va aprofitar a la perfecció per empatar en el 17' i posar la por al cos a les empordaneses, que després del descans van tornar a recuperar la bona línia de joc i actitud. Tres gols en set minuts d'inspiració ofensiva de les jugadores dirigides per Albert Pujol van permetre ampliar la diferència i, finalment, golejar al rival. La victòria, juntament amb la derrota del Levante Las Planas permet a les estartidenques recuperar la tercera posició de la classificació.