Territorial

Condicionats massa d'hora

1a catalana. L'Escala va jugar amb un menys des del minut 16 de partit

L'Escala va veure que poc podia fer contra el Martinenc quan a partir del minut 16 va quedar amb un jugador menys per culpa de l'expulsió de Salam, que fer un cop de colze a un rival. Amb deu futbolistes, els de Pitu Batlle van passar a ser dominats. Els blaugrana, però, van presentar resistència i malgrat no generar gaire perill en atac sí que van fer treballar de valent el Martinenc, que durant els primers 45 minuts va ser incapaç d'obrir la defensa visitant. En la segona part, el
guió es va mantenir: un Martinenc tenint la possessió i l'Escala defensant amb dents i ungles el punt. Al final, però, en la sortida d'un llançament de cantonada Diego va aconseguir rematar al fons de la xarxa (68'). Després de la diana, l'Escala no va trobar la manera de fer un pas endavant i amb aquesta nova derrota els de Batlle encadenen la segona derrota i no aconsegueixen sortir de la zona baixa. El descens queda ara a tan sols dos punts.

MARTINENC 1 L'ESCALA 0

MARTINENC: Álvaro, Galeano (Morillo, 80'), Poche, Xavi Pérez, Diego, Aleix Vall, Èdgar, Tamba (Álex, 89'), Ángel (Marc Esteban, 62'), Silver i Arranz. L'ESCALA: Quesada, Pau (Masjoan, 73') Salam, Sergi, Pep Muniesa (Lluís, 53') Adrià (Pepu, 73'), Teixi, Feixas (Jam, 53'), Gasull, Nil i Ricard. GOLS: 1-0 (68') Diego. ÀRBITRE: Matínez Baena T.G.: A Galeano, Arranz i Poche, del Martinenc. T.V.: A Salam (16') i Adrià (81'), de l'Escala.