2a divisió A

“La derrota no ens trastoca res”

Rodri Entrenador de l'Olot

L'Olot va perdre al camp del cuer i va frenar la seva progressió a la classificació, però Rodri no es va mostrar especialment preocupat. “Lluitarem per continuar aconseguint victòries i enllaçar una bona ratxa, com l'any passat. Aquesta és la nostra idea i la derrota d'avui no ens la trastoca”, explicava l'entrenador de l'Olot. El santfeliuenc va lamentar l'1-0, però va acabar “content de la feina dels jugadors”. “Han donat la cara i hem tancat el Llosetí al seu camp en els últims vint minuts; hem fet una segona part força bona”, va remarcar.

Rodri va entonar el mea culpa quan va descriure el penal comès per Jose. “Ha estat un error en intentar treure la pilota jugada; ha forçat la situació i jo li he demanat que ho fes”, va aclarir. El tècnic també va tenir paraules per elogiar el rival: “Sabíem que el Llosetí ens forçaria i que en un camp petit ens costaria més generar ocasions de gol, com així ha estat”. Ara, està convençut que el seu equip podrà guanyar l'Hèrcules al municipal per tornar a enlairar el vol (diumenge a les 16.30 h).

PERSISTIR

“Lluitarem per continuar aconseguint victòries i enllaçar una bona ratxa”

‘MEA CULPA'

“Ha estat un error en intentar treure la pilota jugada i jo li ho he demanat a Jose”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)