2a divisió FEF

Amb la inspiració d'Edgar, suficient

Líder ferm. El conjunt roig-i-negre s'imposa a l'Eldenc sense brillar, gràcies a un gol del punta gavanenc (49')

El Reus es troba en estat de gràcia. Tot i no jugar el partit més brillant de la temporada, el conjunt entrenat per Natxo González va tornar a guanyar a casa, aquesta vegada contra l'Eldenc, i es manté com a sòlid líder de la categoria, amb el coixí gens menyspreable d'11 punts respecte al cinquè classificat. Els primers minuts van ser un monòleg absolut dels roig-i-negres, que van poder avançar-se mitjançant Edgar Hernández. El davanter de Gavà va enviar la pilota al pal després de driblar el porter quan només s'havia jugat un minut d'enfrontament. De mica en mica, el duel es va anar equilibrant i els blaugrana van començar a sentir-se còmodes sobre la gespa, fins al punt de tenir dues ocasions clares per avançar-se en el resultat. La primera, una rematada de Carlitos al pal. La segona, en el refús, en què Sellès va fallar tot i trobar-se sol davant de la porteria buida. El Reus havia de canviar la tendència en la segona meitat i la millor manera de fer-ho va ser marcant l'únic gol del migdia. Després d'una jugada de Fran Carbia al més pur estil Messi, Edgar Hernández va aprofitar un rebot a l'interior de l'àrea per fer a plaer l'1-0. Després de la diana roig-i-negra i fins al final del partit, l'Eldenc va tenir el control de la pilota, tot i que la fortalesa defensiva reusenca va evitar que els jugadors visitants poguessin crear perill excessiu. Pel que fa als homes de Natxo González, tampoc no van renunciar a sentenciar l'enfrontament en algun contraatac, però finalment el resultat ja no es va moure i els tres punts es van quedar a la capital del Baix Camp, que veu com el seu equip continua intractable al capdavant del grup tercer.

REUS 1 ELDENC 0

REUS DEPORTIU: Badia, Benito, Olmo, Moyano, Ángel, Rafa García (Colorado, 66'), Folch, Haro, Rico, Fran (Vitor, 61') i Edgar Hernández (Fernando, 78'). ELDENC: Marcano, Ortega, Urzaiz, Gotor, Juanje, Araujo (Domènech, 78'), Petcoff, Cañadas, Sellés (Fresno, 61'), Serra i Carlitos (Piquero, 73'). GOLS: 1-0 (49') Edgar Hernández. ÀRBITRE: Gallego Gambín. T.G.: Als locals Edgar Hernández i Rafa, i als visitants Carlitos, Araujo i Juanje. PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors.
Estem jugant amb foc. Estic decebut amb els últims partits que estem fent a casa
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS
Marxo amb cara de passerell. Si un equip ha merescut guanyar, hem estat nosaltres
J.E. Riquelmo Galiana
ENTRENADOR DE L'ELDENC

El club va homenatjar Jaume Delgado

L'excapità del Reus, Jaume Delgado, va ser homenatjat ahir a l'estadi municipal en la prèvia del partit. Delgado, que fa tot just 12 dies va anunciar la seva retirada a causa d'una anomalia cardíaca, va saltar a la gespa per rebre el suport de la parròquia roig-i-negra i de la plantilla dirigida per Natxo González, que primer li va fer el passadís amb tots els futbolistes vestits amb una samarreta blanca donant-li ànims i posteriorment va immortalitzar aquest moment emotiu amb una fotografia de família. Jaume Delgado va arribar al club del Baix Camp l'estiu de l'any passat i es va convertir en un pilar de la plantilla. La temporada passada va disputar 38 partits –tots com a titular– i aquest curs havia començat amb la mateixa tendència, fins que ha hagut de prendre la dura decisió d'abandonar el futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)