Territorial

El premi gros s'escapa

1a catalana. El Girona B planta cara contra un Mollet que arribava com a líder però cedeix un empat que li impedeix sortir de la zona de descens

El filial del Girona rebia el Mollet, rival que es presentava al municipal de Sant Ponç com a líder de la categoria. Contra un rival d'entitat l'objectiu dels blanc i vermells era doble: d'una banda, ser competitius i de l'altra, obtenir 3 punts que vistos la resta dels resultats de la jornada els haurien permès sortir del descens. Al final, els de Nacho Castro només van poder complir el primer. El duel va començar amb un Girona B capaç de desenvolupar la seva proposta de joc de toc i evitant els intents de frenar el ritme del duel dels molletencs. La recompensa va arribar amb una diana de Ferrón. El ràpid extrem gironí va superar Flores amb una vaselina (23'). En el tram final de la primera part, els locals van protagonitzar els minuts de millor joc i fins i tot van tenir a tocar el segon gol en una acció de Mario Roque. En la segona, els molletencs sí que van aconseguir desplegar la seva teranyina defensiva i el partit va derivar cap les constants interrupcions i un futbol molt més directe. En una falta a la frontal de l'àrea, Juan Pérez va transformar l'empat amb un magnífic llançament. Fins al final, el ritme es va mantenir molt lent i en aquesta situació el Mollet s'hi va trobar més còmode. A més, les decisions arbitrals van afavorir l'estil dels visitant i van acabar traient de polleguera els gironins i el tècnic Nacho Castro, que va ser expulsat. Amb el punt sumat, el Girona B encara es manté en descens però les sensacions de millora en el joc de les últimes setmanes encara es continuen reforçant.

GIRONA B 1 MOLLET 1

GIRONA B: Oliveros, Mamau, Javi Morales, Marc Carbó (Gelmà, 75'), Bech (Sanding, 65'), Ferrón, Juanpi (Yaya, 54'), Nahuel (Ferran, 75'), Pujol (Soufiane, 54'), Genís i Mario Roque. MOLLET: Pol Flores, Arroyo, Solivellas, Ivan serrano, Álex, Juan Pérez, Casado (Gurrea, 75'), Millán (Jordi, 40'), Illescas, Montejo i Juancho (Vega, 80'). GOLS: 1-0 (23') Ferrón. 1-1 (47') Juan Pérez. ÀRBITRE: Rosco Ferris. T.G.: A Ferrón, Pujol, Carbó, Morales i Soufiane del Girona, i a Illescas, Solivellas, Serrano i Pérez del Mollet. T.V.: Al gironí Gallardo quan era a la banqueta i a l'entrenador local Nacho Castro.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)