Girona

Engrescada pendent

A Montilivi. La campanya d'abonaments per a la segona volta inclou els dos últims partits de la primera

La resposta de l'afició de Montilivi és pobra, i els resultats de l'equip a casa no conviden a l'optimisme. Contra l'Elx hi havia 3.449 espectadors, la segona entrada més baixa de la jornada a segona A, només empitjorada per les 3.000 persones que hi havia a Anduva. L'afició no s'acaba d'engrescar, i el club ha decidit engegar de manera immediata la campanya d'abonaments de la segona volta, que sol presentar abans de Nadal. Amb el lema Montilivitza't!, és una campanya adreçada als partits de la segona volta, però inclou també els dos duels que queden de la primera: contra el Valladolid (dilluns 4 de gener) i la Ponferradina, el cap de setmana del 17 de gener.

Els preus per al públic general –hi ha rebaixes per als menors d'edat i per a la categoria especial– són de 95 euros als gols, 130 euros a preferent i 345 euros a tribuna. Els nous carnets es poden adquirir a les oficines de Montilivi.

LA XIFRA

3.449
espectadors
en el Girona-Elx, la segona entrada més baixa de tota la jornada a segona A.
GOLS
95 euros
(de 18 a 60 anys)
49 euros (de 7 a 17 anys) 62 euros (categoria especial)
PREFERENT
130 euros
(de 18 a 60 anys)
65 euros (de 7 a 17 anys) 85 euros (categoria especial)
TRIBUNA
345 euros
(de 18 a 60 anys)
172 euros (de 7 a 17 anys) 260 euros (categoria especial)
* Categoria especial: majors de 65 anys, jubilats i discapacitats; aturats i membres de les penyes oficials (a gol i preferent).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)