2a divisió FEF

Derrota imperdonable

2a divisió B. L'Olot va perdre al camp del cuer destacat de la classificació, el Llosetí (1-0). Els garrotxins van deixar escapar una ocasió d'or per allunyar-se del descens i afrontar l'aturada nadalenca de quinze dies amb més tranquil·litat

L'Olot va perdre al camp del cuer, el Llosetí, en l'última jornada de lliga. El conjunt garrotxí va servir en safata el triomf a l'equip balear, que s'estrenava així davant la seva afició, sumava la segona victòria del curs i allargava de retruc la mala dinàmica dels olotins a domicili. Els jugadors que dirigeix Antonio Rodríguez Rodri no aconsegueixen vèncer fora de casa des del 29 de març del 2015 –fa ni més ni menys que 261 dies–, un fet injustificable per a un equip com l'Olot, que aspira a romandre a la part mitjana alta de la classificació del grup tercer, una meta imposada per la directiva del club, que vol millorar any a any les prestacions per renovar la il·lusió dels seus fidels aficionats.

L'Olot va fer un mal partit a Es Puig. Els canvis forçats per les lesions que va haver d'aplicar Rodri van ser un contratemps per a l'equip, però els canvis per decisió tècnica del de Sant Feliu de Llobregat tampoc van donar el rendiment esperat. Jose va tornar al lateral dret després de diversos enfrontaments jugant a l'eix central. La nova posició del de Taialà va fer asseure a la banqueta Blázquez, que va deixar el seu lloc a Vallho, buscant contundència en el joc aeri en un camp i contra un equip que utilitza molt el joc directe. Al mig del camp, Sergio Ortiz va entrar en el lloc de Perea, segurament interpretant que les característiques de l'extrem, molt profund i vertical, no s'adequaven tampoc al terreny de joc. En la punta d'atac, Marcel Serramitja va ocupar el lloc d'Uri Santos i Reverter, el de Gato, formant un 4-4-1-1. Tot plegat, massa canvis que van fer perdre el rumb a la plantilla, que durant la primera part va ser inoperant, sobretot en atac.

Després dels dos duels consecutius fora de casa, l'Olot només ha sumat un punt i contra la Lloseta va veure trencada la ratxa de sis partits sense perdre. Per tancar l'any, els olotins se les hauran amb l'Hèrcules (diumenge a les 16.30 h) al municipal, un enfrontament d'allò més complicat contra el tercer classificat, un dels equips que estan més en forma i que fa dotze jornades que no perd gràcies al seu balanç de sis victòries i sis empats. Els de Rodri han encadenat quatre victòries davant la seva afició –contra el València B (2-0), l'Eldenc (5-0), el Cornellà (2-0) i l'Espanyol B (2-1)– i intentaran allargar el bon moment tancant el 2015 amb tres punts de prestigi que proporcionin tranquil·litat per gaudir de l'aturada nadalenca de quinze dies.

EL MALEFICI

L'Olot continua incrementant la mala ratxa com a visitant i ja fa 261 dies que no guanya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)