2a divisió FEF

Bloquejats al Mini

Sense punteria. El Barça B encara no ha estat capaç de marcar més d'un gol aquesta temporada a casa, on només ha fet cinc dianes en nou partits

Que un filial faci pocs gols és preocupant. Que, a sobre, la sequera sigui extrema quan toca jugar a casa, que és on per les característiques del teu camp i del teu joc hauries de mullar més sovint, fa que la recerca de solucions sigui ja urgent. Tot això és el que li està passant al Barça B durant la primera volta. El conjunt que entrena Gerard López encara no ha estat capaç de fer més d'un gol en cap dels partits de lliga que ha jugat al Miniestadi i és, juntament amb el Badalona, el València Mestalla i el Llosetí, el local menys realitzador del grup, amb cinc dianes a favor en nou partits.

“Generem ocasions, però ens falta encert a dalt, perquè fins a la línia de tres quarts l'equip està bé i fins i tot els dos interiors arriben i tenen oportunitats”, analitza Gerard, que creu que al Barça B l'està penalitzant la fuga de talent en atac que hi va haver a l'estiu: “A dalt hi ha una evident deficiència de jugadors. Respecte al curs passat, han marxat futbolistes importants com ara Sandro, Munir, Halilovic i Adama.” És per aquesta raó que des del cos tècnic ja fa temps que es treballa pensant en l'arribada del mes de gener, en què el Barça podrà tornar a inscriure jugadors. Al filial hi arribaran davanters. “Estem molt pendents de les opcions i les alternatives del mercat”, exposava l'entrenador, que podrà veure complagudes algunes de les seves demandes: “El que no vam poder fer a l'estiu, estem oberts a fer-ho ara.”

Gerard López, en tot cas, no està descontent amb el que veu quan el Barça B juga com a local. “L'equip està a un nivell semblant a fora i al Miniestadi, però quan no acabes de marcar i se't escapen punts, sembla que la dinàmica sigui per estar més preocupat del que ho estic”, diu el granollerí, que conclou: “Estic content amb l'actitud, l'ambient que hi ha al vestidor i amb com entrenem.”

LES FRASES

A casa generem ocasions, que és el que importa, però ens falta alguna cosa per transformar-les
Juan Cámara
atacant DEL BARÇA B

LA DADA

Fins a la línia de tres quarts estem bé, però hi ha una evident deficiència de jugadors a dalt
Gerard López
ENTRENADOR DEL BARÇA B
10
gols com a visitant
ha marcat el conjunt de Gerard López. A fora, veu multiplicat el seu bagatge ofensiu per dos.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)