Girona

Dues baixes i un dubte

Les seqüeles de l'Elx. Aday Benítez i Pere Pons, que van haver de demanar el canvi en el darrer partit amb problemes als isquiotibials, es perdran el duel de dissabte a Palma

Aday Benítez, Pere Pons i Javi Álamo es van sotmetre a proves per determinar l'abast de les lesions. No hi va haver sorpreses i es va confirmar que els problemes als isquiotibials que van obligar a frenar Aday i Pons durant el partit contra l'Elx els impediran jugar aquest dissabte a Mallorca. No són dues lesions de consideració, però sí prou importants perquè el Girona no se la jugui amb dos futbolistes que, en cas de recaure, sí que podrien agreujar el problema. El parèntesi de Nadal hauria de servir perquè tant l'un com l'altre facin net i estiguin a punt per al primer partit del 2016, el 4 de gener a Montilivi contra el Valladolid.

L'absència de Pons farà que Machín es vegi obligat a innovar en una demarcació on el de Sant Martí Vell és un indiscutible, amb 33 partits seguits com a titular. La teoria diu que sense Pere Pons les portes de la titularitat s'obriran per a Eloi o per a Alcaraz. I qui sap si les de la convocatòria per a Llonch, Vivi o el nigerià Nwakali.

Pel que fa a Javi Álamo, que va acabar el duel contra l'Elx amb molèsties al genoll, el club no va descartar la seva presència a l'Iberostar Estadi.

Tot i això, les sessions d'avui, demà i fins i tot la de dijous determinaran si el canari està en condicions de jugar. En cas contrari, Sebas Coris i Pol Llonch es jugaran la vacant que hi ha al carril dret.

JAVI ÁLAMO

Amb molèsties al genoll, la seva participació és ara mateix una incògnita

ABSÈNCIA DE PES

Pons encadenava 33 titularitats i obligarà Machín a escollir entre Eloi i Alcaraz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)