Girona

Pere Pons i Aday volen estar a punt per al primer partit de l'any

Objectiu: 4 de gener. Amb un trencament muscular, faran treball específic per poder jugar el duel contra el Valladolid a Montilivi

Amb un trencament muscular als isquiotibials, el Girona va anunciar ahir que el període de recuperació d'Aday Benítez i Pere Pons serà d'unes tres setmanes. Si els comptes estan fets a partir de la lesió, el dia 3 de gener farà 21 dies i, si els jugadors han fet net, podrien reaparèixer l'endemà, en el primer partit de l'any (el Girona juga el dilluns dia 4 contra el Valladolid a Montilivi). “Aquest és l'objectiu, però també tinc molt clar que són lesions que han d'estar molt ben curades i que no cal forçar”, va comentar ahir mateix el jugador de Sant Martí Vell, que ja està treballant (igual que Aday) amb els fisioterapeutes i recuperadors del club a Montilivi. De fet, ja tenen marcada una pauta d'exercicis específics que hauran de seguir a diari durant les festes per accelerar la recuperació.

La resta de la plantilla tindrà vacances des de després del partit de dissabte a Mallorca fins al dilluns 28 a la tarda, dia en què Machín ha citat els jugadors per preparar el duel del dia 4.

La resta de jugadors –a excepció de Richy, que es va sotmetre fa pocs dies a una artroscòpia que el mantindrà fora dels terrenys de joc fins al febrer– va treballar ahir amb certa normalitat a Peralada. Les principals incògnites per jugar al camp del Mallorca continuen essent Rubén Sobrino (el club insisteix que el cop no revesteix cap importància) i, sobretot, el canari Javi Álamo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.