Nàstic

Un migcampista de futur

Nàstic. El club grana fitxa per tres temporades Carlos Quesada, de 22 anys i format al Betis, un futbolista creatiu i amb projecció, segons la direcció esportiva, i que s'incorporarà al filial

El Nàstic, des que Promoesport s'encarrega de la gestió esportiva, es mou amb desimboltura pel mercat de fitxatges i ahir, de manera inesperada, va tancar la incorporació d'un futbolista de la mateixa agència de representació, el migcampista sevillà Carlos García Quesada, de 22 anys. El club tarragoní l'ha fitxat per tres temporades perquè li veu projecció, tot i que de moment s'incorporarà a la disciplina del filial, la Pobla de Mafumet. Carlos García es va formar al Betis i va jugar amb el seu filial a tercera divisió i a segona B. També va arribar a disputar un partit amb el primer equip bètic a primera, la temporada 2012/13. Aquesta campanya el Betis no comptava amb ell tot i haver estat capità del filial, i les sortides que va buscar, sobretot una de l'Sporting, no van fructificar. Finalment, Carlos Quesada va rescindir el contracte amb el Betis fa un mes i les últimes setmanes s'ha entrenat amb el Barça B.

La direcció esportiva del Nàstic defineix Carlos García, migcampista dretà, com un futbolista “amb una clara vocació creativa, molt jove i amb molt de talent”. “És un jugador molt tècnic, amb bona visió de joc i una gran projecció de futur, motiu pel qual el Nàstic ha decidit fitxar-lo”, explica el club grana en el comunicat fet públic ahir.

De moment, Carlos Quesada, amb fitxa sub-23, s'entrenarà sota les ordres de Martín Posse a la Pobla de Mafumet, tot i que no es descarta que, si cal, reforci el primer equip, tot i que la idea és que en el que queda de temporada agafi rodatge en el filial grana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)