Eloi Amagat espera pacient l'oportunitat

A punt. El mig gironí va disputar 45 minuts contra l'Elx després de cinc partits inèdit. Ara, amb la lesió de Pere Pons, podria tenir continuïtat

Entre totes les males notícies que es generen arran d'una derrota a casa, el partit contra l'Elx va deixar un detall positiu amb la tornada d'Eloi Amagat als terrenys de joc. A punt físicament, el migcampista gironí ha estat un dels damnificats pel mal inici de temporada que està fent l'equip, molt a prop del descens. I és que Eloi va disputar 45 minuts contra el conjunt il·licità després de cinc jornades inèdit –amb anterioritat havia jugat vuit minuts contra el Saragossa (0-0) i setze al camp de l'Osasuna (0-1)–. “L'altre dia, en els 45 minuts que vaig jugar, em vaig trobar millor del que podia esperar després de sis o set enfrontaments sense gairebé minuts”, admet el migcampista, que va entrar en el descans per un lesionat Pere Pons. Precisament la lesió del de Sant Martí Vell podria obrir les porter de bat a bat de la continuïtat a Eloi, que es veu amb possibilitats i a punt per agafar el relleu. “Cada setmana em veig amb possibilitats per jugar. Treballo en cada entrenament per això. Els que no hem tingut gaires minuts els hem d'aprofitar. Si es fa un bon partit a Mallorca i guanyem, que això és el que volem tots, tindrem més possibilitats de continuar dins l'equip”, hi afegeix el gironí, que no preveu afrontar l'aturada nadalenca en descens. “Seria un Nadal enrarit i amb preocupació per la situació. No desconnectaríem del tot”, sentencia.

EL PROTAGONISTA

Cada setmana em veig amb possibilitats per jugar. Treballo en cada entrenament per poder-ho fer
Eloi Amagat
Migcampista del girona

“Els ànims enguany són diferents”

Si perd contra el Mallorca, el Girona caurà en posicions de descens ja que el conjunt balear és el primer equip en descens, just per sota dels gironins. En la sessió d'ahir al matí a Montilivi, el silenci, la tensió i les cares llargues van ser una constant. “Els ànims enguany són diferents. No és el mateix estar a dalt en la taula que a baix i, a més, teníem moltes aspiracions posades en el dos últims partits a Montilivi”, diu Eloi.