Girona

La incògnita de Lejeune

Girona. El francès, amb una sobrecàrrega a l'adductor, s'afegeix a les baixes confirmades d'Aday, Pere Pons i Richy, i als dubtes de Sobrino i Álamo

Cauen com mosques. No pas els rivals, com voldrien els aficionats del Girona, sinó els mateixos futbolistes de l'equip blanc-i-vermell. El darrer ha estat el central francès Florian Lejeune, que va abandonar abans d'hora, per precaució, la sessió preparatòria de dimarts i no es va entrenar amb els seus companys en l'entrenament d'ahir al matí a Montilivi. El defensa té una sobrecàrrega a l'adductor i, tot i que no està descartat per al pròxim matx contra el Mallorca, la seva evolució marcarà la disponibilitat final. Lejeune, que només s'ha perdut els minuts del partit contra el Saragossa, ja que estava sancionat per acumulació de targetes, és un jugador imprescindible per a l'entrenador, Pablo Machín, i una possible absència a Mallorca seria un greu contratemps per al de Gómara, que ja sap que tindrà la baixa del també central Richy, operat divendres passat d'una ruptura al menisc extern que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc fins a principis de febrer. El defensa gallec va tornar a estar unes quantes hores a l'hospital perquè li havien trobat líquid al genoll, però avui mateix n'ha de sortir i començar el procés de recuperació.

Precisament la baixa de Richy, que va decidir juntament amb el club operar-se per fer net d'una lesió provocada pel desgast del curs passat, ha provocat un efecte en cadena inesperat a la infermeria gironina. Si bé el gallec va decidir operar-se quan a la plantilla no hi havia cap baixa més, en l'últim matx contra l'Elx, fins a tres futbolistes es van fer lesions de diversa consideració abans del descans. Aday Benítez i Pere Pons tenen un trencament muscular als isquiotibials i hauran d'aturar-se durant un període estimat d'unes tres setmanes, i Rubén Sobrino va rebre un cop al mateix punt de la cama que li va impedir començar la campanya en plena forma, com la resta dels seus companys –s'espera que pugui jugar a Mallorca i ahir ja va fer part de l'entrenament amb el grup, tot i que va acabar fent treball específic amb els fisioterapeutes–. A més, el contratemps de Lejeune, que en cas de jugar podria no fer-ho al 100%, igual que Javi Álamo, que també va acabar el partit contra els il·licitans amb molèsties, és el principal entrebanc per a Machín.

Tot plegat, un cúmul de despropòsits que en una setmana han fet que s'emplenés la infermeria del Girona, buida pocs dies. L'aturada nadalenca, sobretot si anés precedida d'un bon resultat a l'Iberostar Estadi, serà ben rebuda pels blanc-i-vermells, que podran recuperar les forces.

EL CONTRATEMPS

Machín ha vist com en dos dies Richy s'havia d'operar i Aday i Pons tenien un trencament

LA MALASTRUGANÇA

Des que Richy va passar per la sala d'operacions, fins a quatre companys s'han lesionat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)