Nàstic

Àlex López s'operarà i caldrà reforçar l'atac

Nàstic. El punta de Calafell té un trencament al menisc del genoll esquerre i haurà d'estar uns tres mesos de baixa. L'equip tarragoní només té un altre davanter pur, Marcos

Al Nàstic no li sobren davanters purs, i ara en perd un per als pròxims mesos. Ja feia algunes setmanes que Àlex López arrossegava molèsties –diumenge passat va ser baixa– i ahir es va determinar que té una ruptura del menisc extern del genoll esquerre i que necessita intervenció quirúrgica. Un cop efectuada l'operació, que tindrà lloc la setmana vinent, el cos mèdic del Nàstic determinarà el període de baixa del jugador calafellenc, tot i que probablement estarà uns tres mesos de baixa. Sense Àlex López, Marcos Jiménez és l'únic davanter pur que li queda a Vicente Moreno, per bé que en la segona línia d'atac, en què té moltes més alternatives, hi ha alguns futbolistes que també poden jugar en punta, com ara Xisco Muñoz, Naranjo i Emana. Fins ara Àlex López i Marcos s'han repartit molt la participació en les disset jornades de lliga. El calafellenc ha disputat dotze partits, vuit com a titular, i ha fet dos gols, mentre que el de Pollença n'ha jugat tretze, nou des de l'inici, i ha marcat tres gols. Fins ara, el màxim golejador del Nàstic és l'extrem Jean Luc, amb quatre dianes. Àlex López, exjugador del Reus i fitxat aquest estiu provinent del València Mestalla, ja es va perdre tres partits de lliga al començament de la temporada per culpa d'una lesió fibril·lar.

La baixa d'Àlex López obligarà el Nàstic a reforçar la davantera en el mercat d'hivern, que estarà obert el mes de gener que ve, tot i que la direcció esportiva grana ja tenia previst fer moviments, sense descartar cap línia i tant pel que fa a les entrades com a les sortides. A futbolistes que no han comptat gaire fins ara per a Vicente Moreno, com ara Xisco Hernández i Fali, se'ls podria buscar alguna destinació. Pel que fa als fitxatges, el club grana està atent a qualsevol futbolista que millori el potencial de la plantilla, per bé que assegura que està satisfet amb el que hi ha.

MERCAT APROFITAT

El Nàstic ja tenia previst fer moviments al gener, tant altes com baixes

Iago Bouzón i Tejera, dubtes per demà

Per al partit de demà a la tarda contra el Saragossa al Nou Estadi (a les sis), el Nàstic recupera els sancionats Emana i Mossa i el lesionat Palanca, que van ser baixa diumenge passat a Leganés, té l'absència segura del lesionat Àlex López i manté dos dubtes, el del central Iago Bouzón i el del mig centre Sergio Tejera. Bouzón té molèsties al múscul soli de la cama esquerra, mentre que Sergio Tejera té problemes musculars a l'isquiotibial de la cama esquerra. Els dos jugadors van fer treball específic en l'entrenament d'ahir al matí i l'evolució de les respectives molèsties marcarà la disponibilitat per afrontar el compromís de demà a la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)