Girona

Machín torna a tenir coix el carril dret

Absent. Javi Álamo no es va ni entrenar, i el tècnic tampoc té Aday per demà. L'evolució de Lejeune, en canvi, és satisfactòria

Quan ha tingut baixes, el Girona s'ha trobat diverses vegades que les concentrava en posicions determinades. Especialment al carril dret, on l'absència de Javi Álamo, que va ser operat del menisc extern del genoll dret, va anar acompanyada de problemes musculars d'Aday Benítez i d'un contratemps de Sebas Coris que es va allargar més del compte. Per disputar demà l'últim partit del 2015, a Pablo Machín se li reproduiran els problemes a aquesta zona. Perquè, amb Aday Benítez del tot descartat després de lesionar-se dissabte passat contra l'Elx, tot indica que Javi Álamo tampoc serà a l'Iberostar Estadi. El jugador canari es va fer un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre i, tot i que el club no el descartava per jugar a Palma, el cas és que no s'ha entrenat en tota la setmana. Ahir no va ni trepitjar la gespa, ni tan sols per fer tasques individuals. Sense Álamo ni Aday, Machín tindrà com a candidats al carril dret Sebas Coris i Pol Llonch. David Serrano, del filial, tampoc està en condicions. L'altra alternativa seria refer l'esquema de joc.

La bona notícia de l'entrenament d'ahir va ser l'evolució de Florian Lejeune. Una sobrecàrrega a l'abductor havia impedit al francès entrenar-se dimecres. Ahir, en canvi, va fer tasques específiques al començament de l'entrenament –la sessió va ser menys exigent per als seus companys– abans d'integrar-se a la disciplina del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)