Territorial

Agafar aire abans de les festes

1a catalana. El Lloret rep el Tona (15.30 h) amb l'objectiu d'allunyar-se més del descens, mentre que el Farners i l'Abadessenc, que visiten l'Andorra (16 h) i l'Avià (16 h), volen acostar-se a la salvació

La quinzena jornada de primera catalana, l'última de l'any, arrenca avui amb tres equips gironins en escena. Són el Lloret, el Farners i l'Abadessenc, tres equips situats a la zona baixa de la taula que volen aconseguir la victòria per encarar les festes nadalenques amb més bones sensacions.

El Lloret serà qui jugarà primer i rebrà la visita del Tona (a les 15.30 h per La Xarxa Televisió) amb l'esperança d'agafar més marge respecte a la zona de descens. El conjunt dirigit per Edu Urdiales, dotzè amb 17 punts, només en té un de marge sobre la zona perillosa, una distància massa escassa per relaxar-se, i més contra un rival que ha enllaçat dues victòries. Els lloretencs intentaran tornar a fer-se forts a casa, on han encadenat tres empats. Mitja hora més tard (16 h) el Farners s'enfrontarà a l'Andorra a domicili amb la clara intenció d'acostar-se a la zona de permanència. Els de Santa Coloma, antepenúltims amb 13 punts, fa quatre partits que no guanyen (1 punt dels últims 12), al contrari que els andorrans, que han sumat sis punts en els últims dos enfrontaments. Finalment, l'Abadessenc, també a les 16 h, visitarà el camp de l'Avià amb la moral alta després d'haver trencat contra el Lloret (2-1) una nefasta ratxa de deu derrotes seguides. Tot i això, els del Ripollès no es poden aturar, ja que són penúltims amb només set punts i juguen contra el cinquè classificat.

Demà, l'Escala-Girona B

Pel que fa als partits de diumenge, destaca el duel gironí que enfrontarà l'Escala i el Girona B a les 16 h, a la mateixa hora que el partit entre el Vic i la Jonquera.

LLORET

Els d'Edu Urdiales volen trencar la mala dinàmica a casa de tres empats seguits

FARNERS

L'equip de Santa Coloma fa quatre partits que no guanya i no vol caure més avall

ABADESSENC

Els del Ripollès van trencar una ratxa de deu derrotes seguides i han agafat moral
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)