2a divisió FEF

Acabar en positiu

2a divisió B. El Badalona, la Pobla i el Barça B, que en l'última jornada no van guanyar, miraran d'allunyar-se de la zona de perill

Després de passar-se les primeres vuit jornades del debut a segona B sense conèixer la victòria, quan la Pobla va començar a guanyar ja no va parar de sumar... fins la setmana passada. Després de vuit partits sense cap derrota –quatre victòries i quatre empats–, els de Martín Posse van perdre la setmana passada, al camp de l'Alcoià, i avui haurien de vèncer el Vila-real B si no volen tancar un 2015 històric amb mal gust de boca.

Per al partit contra el filial groguet, segon classificat, el tècnic argentí continua sense poder comptar amb els lesionats Alberto Varo i Ivan Vidal, mentre que tampoc podrà disposar de Vadillo, sancionat.

El Badalona, per la seva banda, intentarà refer-se de l'eliminació de la copa Federació entre setmana i agafar una mica d'aire en la lliga. Els de Manolo González fa quatre partits que no guanyen, són a només dos punts de la promoció de descens i han vist com en les darreres dues jornades han perdut la solidesa defensiva de la qual havien fet la seva principal arma fins aleshores. Manolo González, que no es podrà asseure a la banqueta perquè complirà el primer dels tres partits de sanció, no disposarà dels lesionats Olmeda, Akrong i Sergio Maestre.

Finalment, el Barça B, encara en posicions de descens, mirarà de tancar l'any amb una victòria contra l'Eldenc. Per a aquest matx, Gerard López no podrà comptar amb Samper, Gumbau i Dongou, tres peces clau en l'onze blaugrana. Els dos primers són al Japó disputant el mundial de clubs amb el primer equip, mentre que Dongou es va lesionar la setmana passada contra l'Huracán. El camerunès té un trencament fibril·lar a l'adductor de la cama esquerra i es perdrà el primer partit de la temporada.

POBLA DE MAFUMET
Alineació:
Nauzet; Marcelo, Denis Coch, Joaqui, Víctor Garcia; Gabi, Alfons Serra; Kike Tortosa, Emana, Álvaro; i Toni Vela.
BADALONA
Alineació:
Morales; Grima, Carroza, Amantini, Rubén Canelada; Tendillo, Ibon Gutiérrez, Toni Lao; Joan Grassa, Morgado i Manu Balda.
BARÇA B
Alineació:
Ortolá; Godswill, Costa, Rodri Tarín, Grimaldo; Ros, Babunski, Kaptoum; Maxi Rolón, Cámara i Aitor Cantalapiedra.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)