Territorial

Cita amb l'elit juvenil a la ciutat esportiva

Divisió d'honor juvenil. L'Espanyol es juga el lideratge contra el Mallorca, el segon equip més en forma de tota la categoria

De tota la divisió d'honor juvenil, el Mallorca i l'Espanyol són el segon i el quart equip més forts.
Las Palmas –en una lliga molt fluixa com és la canària– i l'Athletic –que per idiosincràsia no acostuma a tenir rival– s'hi han posat pel mig en aquesta simbòlica classificació comptant la puntuació dels set grups de tot l'Estat en aquest punt de la temporada.

Per això el partit d'avui a la Dani Jarque (16 h) serà d'alt voltatge, també per la gran disputa que tenen els dos equips al capdamunt de la classificació. La victòria per al conjunt blanc-i-blau és un caramel que el portaria al lideratge del grup tercer, mentre que la derrota el posaria a una distància respectable, sobretot perquè el Mallorca s'ha deixat pocs punts en la primera volta. “No ho veig com una final, perquè no hi ha un premi. Si guanyem ens posem al davant, però quedarà tota la segona volta. I amb aquestes diferències tan mínimes pot passar de tot”, diu el tècnic David Gallego. “Queda molt i no cal pressionar-nos. Els números indiquen que ens enfrontem els dos millors equips, però no ens podem oblidar de la Damm”, afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)