2a divisió FEF

No els fan por els gegants

Olot. El conjunt de la Garrotxa rep l'Hèrcules, un dels equips cridats a jugar la fase d'ascens a segona A. Els olotins intentaran, però, allargar la bona ratxa de quatre victòries seguides a casa

L'Olot rep la visita de l'Hèrcules (a les 16.30 h). El conjunt de la Garrotxa se les haurà amb un dels equips més forts de la segona B, construït amb una única finalitat: pujar a segona A. L'equip alacantí disposa d'una plantilla carregada de jugadors amb experiència en categories superiors a la segona B que, a més, travessa un moment de forma i de resultats exquisit –encadenen dotze jornades sense conèixer la derrota, amb sis victòries i sis empats–. A Olot, però, no espanten els números ni els futbolistes de la plantilla de l'Hèrcules. A casa, el conjunt dirigit per Antonio Rodríguez, Rodri, encadena quatre victòries, i el matx d'avui pot ser un bon examen per acabar amb aprovat l'any 2015: “Després de la derrota al camp del Llosetí volem tornar a competir a bon nivell. Teníem esperança de sumar força punts en els dos duels consecutius a fora, però no ha estat així. Ara volem sumar els tres punts contra l'Hèrcules, davant de la nostra afició”, comenta l'entrenador de l'Olot, Rodri, que analitza el rival: “L'Hèrcules està en molt bona ratxa, però cada partit és un món i hi ha molts matisos diferents. Si fa tant de temps que no perden, és que fan bé les coses. Són un equip fet per estar a la part alta, amb jugadors experimentats, però sí que arriben amb el petit handicap de no disposar dels futbolistes més habituals en defensa. Tot i això, tenen els migcampistes i davanters a to, i aquests són dels millors de la categoria.”

L'Olot haurà d'estar molt concentrat i precís a les dues àrees si vol tenir possibilitats de sumar els tres punts i aconseguir la cinquena victòria seguida a casa, que li permetria gaudir del Nadal i l'aturada de la competició fins al 3 de gener. I és que perdre podria fer caure els olotins en plaça de promoció de permanència o, fins i tot, en descens directe: “Venim d'un començament de temporada molt dur pel que fa als resultats. Hem estat capaços de retallar la distància amb molts equips i escalar posicions. És l'últim partit de l'any a casa i ens fa especial il·lusió guanyar-lo. Hem d'evitar tornar a caure en les posicions més perilloses”, explica Rodri, que recupera efectius importants per al duel, ja que Diego Sánchez, Alberto Perea i Djak Traoré podrien tornar a l'equip titular –els dos últims en tenen moltes més possibilitats–. L'Olot va notar les baixes en l'últim partit, contra el Llosetí (1-0) –per al matx contra l'Hèrcules només serà baixa Sergio Ortiz, per una lesió muscular–, i és que, la importància en l'atac dels garrotxins d'homes com Alberto Perea s'ha fet evident quan aquests han pogut jugar els enfrontaments.

LA PRÈVIA

L'Hèrcules està en bona ratxa, però en cada partit hi ha matisos diferents. Si fa tant de temps que no perden, és que fan bé les coses
És l'últim partit de l'any a casa i ens fa il·lusió guanyar-lo. No volem perdre més posicions en la taula
Rodri
entrenador de l'olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)