Nàstic

El colofó perfecte

Nàstic. Els tarragonins volen tancar un gran any derrotant un Saragossa ple de baixes

Derrotar un dels equips amb més renom de segona A, el Saragossa, seria per al Nàstic la millor manera de tancar un any rodó i començar el següent amb el dipòsit de la moral i la il·lusió ple. El partit promet, amb dos equips en forma i situats a la zona alta, i ambient a les graderies. L'afició tarragonina tindrà l'oportunitat d'acomiadar al costat del seu equip un any històric, amb l'ascens a segona A i el gran rendiment en el retorn a la categoria de plata. L'equip aragonès, que estarà acompanyat per uns 1.500 seguidors al Nou Estadi, està en plena tendència positiva i és quart, i a fora només ha encaixat un gol i ha perdut un sol partit. El problema per al Saragossa són les baixes, ja que fins a vuit futbolistes es perdran el partit, sis per lesió –Jaime, Wilk, Diamanka, Mario, Hinestroza i Manu Herrera– i dos més per sanció –Ángel i Rico–, i l'entrenador, Ranko Popovic, va haver de convocar ahir quatre futbolistes del filial. Com que en té dos més amb fitxa sub-23, haurà d'anar amb compte a l'hora de fer l'alineació i els canvis, ja que només se'n poden fer jugar quatre al mateix temps.

Els dos entrenadors són conscients de la importància d'arribar a l'aturada nadalenca amb una victòria, ja que reforçaria la moral i evitaria començar l'any amb pressió. Popovic no es vol escudar en les baixes i considera que la seva plantilla té arguments suficients per guanyar a Tarragona.

Vicente Moreno, per la seva banda, espera els tres punts per oblidar la derrota de Leganés i l'empat contra l'Almeria en l'anterior partit a casa. Moreno no es refia de les baixes del rival i es manté prudent pel que fa a la recuperació dels futbolistes que durant la setmana han tingut molèsties, Iago Bouzón i Tejera. El primer es va entrenar ahir amb aparent normalitat, mentre que el segon es va exercitar a banda. Moreno esperarà a aquest matí per decidir si els inclou en una convocatòria en la qual hi podria haver Àlex López. Tot i que la setmana que ve l'operaran per solucionar uns problemes al menisc, ahir va tenir bones sensacions en l'entrenament –si està uns dies descansant no nota molèsties– i avui podria participar en el partit. També hi seran Emana i Mossa, baixes per sanció a Leganés.

Els tres punts són fonamentals. El Nàstic és agressiu, vertical i ràpid
Ranko Popovic
enTRENADOR DEL SARAGOSSA
És molt important guanyar abans de l'aturada, sobretot després de perdre
Vicente Moreno
entRENADOR DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)