Girona

“Ha estat molt injust”

Pepe Gálvez Entrenador del Mallorca

L'entrenador del Mallorca, Pepe Gálvez, va lamentar que el seu equip deixés escapar dos punts en els últims minuts contra el Girona. “És una sensació d'injustícia total, el futbol està sent molt cruel amb nosaltres, el final del partit ha estat digne d'una pel·lícula de terror. Hem estat molt superiors en totes les facetes i el Girona ha xutat una vegada entre els tres pals i ha fet un gol”, va començar explicant Gálvez, que va destacar el fet de no matar el partit com el principal culpable per no haver guanyat: “Petits detalls ens han perjudicat, com no aprofitar les ocasions i no estar més concentrats en defensa, tot i que el gol del Girona era difícil de preveure.”

Finalment el tècnic va valorar els tres partits que li havia donat el club abans de decidir si fitxar un altre entrenador o no: “Estic satisfet, des que vam entrar hem estat superiors als rivals i em quedo amb això, l'equip juga bé i s'ha notat un canvi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.