Girona

Càstig precoç de Lejeune

L'altra cara. El francès, substituït en el descans, va veure la desena groga del curs. És la sisena que li ensenyen abans del minut 25

Florian Lejeune, una ombra del jugador del curs passat, es va hipotecar altre cop amb una targeta quan el partit estava encara a les beceroles. Amonestat en el minut 12, va jugar amenaçat d'expulsió fins al descans, en què Machín el va canviar i va redibuixar l'esquema. No és cap novetat que el central jugui aviat amb una espasa de Dàmocles al damunt. En cinc partits més ja havia estat amonestat abans del minut 25: contra l'Oviedo (23'), el Leganés (13'), el Lugo (22'), el Tenerife (15') i l'Elx (15'). Ahir va veure la groga per una falta del tot absurda i innecessària al mig del camp. Amb el segon cicle d'amonestacions tancat, Lejeune es perdrà el Girona-Valladolid. Machín, però, el va defensar: “És no només un dels nostres millors centrals, sinó de la categoria. Tothom pot passar èpoques millors i pitjors, però també és fàcil que a la mínima que fas falta hi hagi targeta. No ens permeten gairebé res.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)