2a divisió FEF

El Barça surt escaldat de l'intercanvi de cops

En descens. El filial blaugrana tanca a Elda un any 2015 nefast amb una nova derrota que el deixa petrificat a la part baixa de la classificació. Els blaugrana van notar la debilitat defensiva tot i que al final van disposar d'ocasions

Hi haurà un punt a part en la temporada del Barça B una vegada superi la sanció de la FIFA. L'arribada de noves incorporacions donarà un altre aire al
filial blaugrana, que ha tingut un 2015 nefast. Ahir el va culminar amb una derrota contra l'Eldenc i que el referma en la zona vermella de la taula classificatòria. El partit va significar un intercanvi de cops entre les dues parts que va tenir com a victoriós el conjunt local, més encertat. Després d'un tram de partit amb més domini local, una combinació en la zona d'atac de l'Eldenc va acabar amb el gol en pròpia porteria de Robert Costa. El Barça va mantenir certa dignitat en el partit i va anotar l'empat en un potent xut de Carles Aleñà, que va col·locar la pilota a la dreta de Marcano. Després de la represa, el Barça va intentar dominar el partit però va topar amb la defensa de l'Eldenc. De fet, l'equip del Vinalopó va aprofitar un córner per tornar a avançar-se en el marcador. De nou, l'equip de Gerard López ho va intentar per mitjà de la possessió però va ser incapaç de superar el mur local i, d'aquesta manera, el partit va anar madurant a favor de l'equip que guanyava. A deu minuts del final, l'exjugador del Sant Andreu Quim Araujo va aprofitar una jugada dins l'àrea per eixamplar una distància que Cámara va tornar a retallar en una gran definició. Ja en els últims minuts, l'Eldenc va aprofitar que Ortolà va pujar a rematar una pilota aturada per fer el quart i definitiu.

ELDENC 4 BARÇA B 2

ELDENC: Marcano, Ortega, Urzaiz, Gotor, Juanje, Petcoff, Cañadas (Juanfran, 44), Araujo, Fresno (Sellés, 36), Serra i Piquero (Carlitos, 31). BARCELONA B: Ortolá, Godswill, Grimaldo, Costa (Theo Chendri, 33'), Tarín, Juste (Babunski, 67'), Maxi, Ros, Cámara, Aleñà i Aitor (Campins, 60'). GOLS: 1-0 (30') Costa en pròpia porta. 1-1 (42') Aleñá. 2-1 (66') Ortega. 3-1 (79') Quim Araujo. 3-2 (89') Cámara. 4-2 (90') Serra. ÀRBITRE: Domínguez Cervantes. T.G.: als locals Ortega, Cañadas, Carlitos i Juanje; als visitants Cámara, Aleñá, Juste, Theo i Grimaldo.