Girona

Beneïda estrena

L'aparició. El primer gol del curs de Kiko Olivas, el fitxatge que més rendeix, va evitar al Girona caure al pou

Autor de quatre gols la temporada passada amb el Sabadell, i de dos en l'anterior, Kiko Olivas va celebrar ahir el primer amb la samarreta del Girona. No va ser un gol qualsevol, sinó que va evitar a l'equip un maldecap que ja es veia a sobre, perquè el temps estava a punt d'exhaurir-se i l'amenaça de passar les vacances de Nadal en zona de descens a segona B semblava inevitable. En qüestió de segons, però, el panorama es va capgirar. “Havíem d'anar a la desesperada per empatar, i ho hem aconseguit. Almenys aconseguim un punt i podem marxar de vacances fora de la zona de descens”, explicava després el protagonista, que defensava la justícia del punt: “Ells ens havien fet el gol, però tampoc havien creat gaire perill. Només quan ens havíem abocat a l'atac han tingut algun contraatac.”

Kiko Olivas no era d'entrada el fitxatge de l'estiu amb més cartell, però ha tancat la primera part del campionat com el nouvingut que més bon rendiment ha ofert. Fix al darrere, només s'ha perdut 15 minuts en tota la lliga. I ahir va tenir una bona recompensa. “És positiu no haver entrat en descens ni haver encadenat una altra derrota. Ara, l'equip ha de descansar, recuperar-se i tornar de vacances amb molta més gana per agafar la bona ratxa. En aquesta categoria ja se sap que si guanyes dos partits seguits te'n vas cap amunt, i esperem fer-ho.”

EL PROTAGONISTA

Era clau no entrar en descens i no encadenar una altra derrota. Esperem agafar la bona ratxa quan tornem
Kiko Olivas
S'arribava al final i ho havíem de buscar a la desesperada. La centrada de Clerc és magnífica; veig que estic sol, la controlo i puc marcar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)