2a divisió FEF

El Terrassa es refà i aguanta mitja hora amb deu homes

Per la mínima. La diana de Serra en un córner va enviar els punts cap al Vallès

Després de la maneta encaixada la setmana passada, el Terrassa es va refer amb una victòria per la mínima al Morell i acabarà l'any ben a prop de les posicions d'ascens. Els vallesans es van avançar en la primera per mitjà d'Uri Serra en la sortida d'un servei de cantonada (39') i van saber aguantar, sense patir gaire, amb deu jugadors gairebé mitja hora per l'expulsió de Güell.

EL MORELL 0 TERRASSA 1

EL MORELL: Miki, Adrià Julve, Àngel Miranda, Prince (Domènec, 75'), Jordi Jaime (Samu, 75'), Bicho, Saddik, Roca i Oribe (Sellarès, 63'). TERRASSA: Barragan, Chele, Uri Serra, Eric (Jou, 10'), Javi González, Adrià, (Òscar, 86'), Isaac Maldonado, Güell, Aarón Bueno, Boniquet i Ángel de la Torre. GOLS: 0-1 (39') Uri Serra. ÀRBITRE: Carrillo Vílches. T.G.: Als locals Domènec i Samu; als visitants Barragan, Chele, Uri Serra, Jou i Montero i Güell. T.V.: Güell, directa (64') PÚBLIC: Uns 100 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)