Territorial

El Lloret es deixa remuntar

1a catalana. Els d'Edu Urdiales perden la imbatibilitat com a locals

Al Lloret li està costant molt trobar la regularitat aquesta temporada, però fins ahir havia aconseguit mantenir la imbatibilitat a casa. Contra el Tona, però, els d'Edu Urdiales van acabar sucumbint tot i avançar-se i disposar d'ocasions per sentenciar el partit. Després d'una primera meitat força igualada en què ni uns ni altres van trobar la manera de desequilibrar el resultat, el Lloret va arrencar amb força en la segona meitat i va treure profit del seu
domini en el 57'. Majó, sol des de la frontal de l'àrea, va superar Jose amb un xut ras i va avançar els selvatans. Amb el resultat a favor, el Lloret no va abaixar el ritme i va tenir ocasions per matar el partit, però va perdonar. A poc a poc, el Tona va anar entrant en el partit penjant pilotes a l'àrea i va acabar aconseguint una remuntada èpica. Primer Mendo, aprofitant el refús de
Prado a una rematada d'Eduard (72'), i més tard Juvanteny a la sortida d'un córner (82'), van acabar donant la victòria als osonencs.

LLORET 1 TONA 2

LLORET: Prado, Huerta (Arnau, 87'), Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros, Chino, Moisés (Aparicio, 21'), Bader (Puntí, 60'), Peti (Lobo, 69'), Riky i Majó (Narcís, 69'). TONA: Jose, Aitor, Vestit, Gerard Enrich, Eloi (Rovira, 67'), Eduard (Crivillé, 85'), Fredy, Rúben, Juvanteny, Pau Matas (Pol, 60') i Jordi Pla (Mendo, 67'). GOLS: 1.0 (57') Majó. 1-1 (72') Mendo. 1-2 (82') Juvanteny. ÀRBITRE: Carmona Martínez. T.G.: Als locals Bader, Poderoso, Pol Ros, Aparicio, Chino i Juaky; i als visitants Vestit, Gerard Enrich, Eduard i Jose. T.V.: Al visitant Jordi Pla (83') per doble groga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)