2a divisió FEF

Inferioritat manifesta

2a divisió B. El Badalona va claudicar en un segon temps en què l'Huracán es va erigir com a únic dominador de l'enfrontament

El Badalona va encadenar la cinquena jornada consecutiva sense guanyar en la seva visita a Sant Gregori, en un partit en què va fer el més difícil –avançar-se– però que no va poder tancar. Toni Lao va aprofitar un refús del porter local per avançar el Badalona, que just abans del descans va encaixar l'empat obra d'Álvaro, en una conducció que va trencar la defensa visitant. Després de la represa, el conjunt local va intensificar el domini que no va tenir en el primer temps marcant només de començar. Cubillas va fer el doblet un quart d'hora abans d'acabar. Carroza, rematant un córner, va maquillar el resultat.

HURACÁN 3 BADALONA 2

HURACÁN: Paco, Shaq (Mikel, 86'), Peris, Espín, Migue, Julià, Deivid, San Juliàn (Javi Soria, 62'), Cubillas (Tariq, 77'), Jandro i Álvaro.. BADALONA: Morales, Grima, Carroza, Amantini, Canelada, Perona (Javi Rodríguez, 65'), Tendillo (Balda, 52'), Lao, Ibón, Grasa i Morgado (Bermúdez, 89'). GOLS: 0-1 (15') Toni Lao. 1-1 (42') Álvaro. 2-1 (46') Cubillas. 3-1 (74') Cubillas. 3-2 (89') Carroza. ÀRBITRE: Cid Camacho. T.G.: als locals San Julián, Shaq Moore i Mikel; als visitants Tendillo, Carroza i Morgado. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.