Territorial

La Jonquera salva un punt

1a catalana. Els d'Àxel Vizuete van patir en la segona meitat una allau ofensiva del Vic, que no va estar gaire encertat de cara a gol

La Jonquera continua sumant per mantenir-se en la zona alta de la classificació, però ahir no va poder superar un Vic que arribava després de tres derrotes consecutives. De fet, el punt va ser un gran premi per als jonquerencs, ja que el Vic va portar la iniciativa del joc durant pràcticament tot el partit. A la Jonquera el partit se li va posar de cara molt aviat, ja que Bassols va culminar un contraatac de cine situant el 0-1 al marcador. A partir d'aquí, però, els fronterers ja no van donar senyals en atac fins al 91', quan Carlos López, en un altre contraatac, va estar a punt de fer el gol de la victòria. El Vic, tot i que es va quedar amb un home menys tot just al minut 20, va dominar el partit i va aconseguir empatar en el 41' amb una rematada de cap en planxa d'Èric. En la represa, i després de l'expulsió d'Alforcea, el domini del Vic encara va ser més intens però, entre Toni i la falta d'encert dels osonencs, la Jonquera va acabar salvant un punt.

VIC 1 LA JONQUERA 1

VIC: Reig, Carrascal, Busquets, Hèctor, Raúl, Peque, Isma, Èric (John, 82'), Salas (Puigdesens, 57'), Roca (Macías, 68') i Toneu. LA JONQUERA: Toni Montero, Alforcea, Anderson, Ivan Ruiz, Edile, Bena (Joel Rama, 68'), Amós, Chacón, Fran Pérez, Bassols (Carlos López, 88') i Henry (Gerard, 73'). GOLS: 0-1 (11') Bassols. 1-1 (41') Èric. ÀRBITRE: Hernández Ortiz. T.G.: Als locals Héctor, Puigdesens i Macías; i al visitant Fran Pérez. T.V.: Directa al local Isma (20'); i al visitant Alforcea (48') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)