Territorial

Molt més joc que benefici

1a catalana. L'Escala i el Girona B es reparteixen els punts en un duel molt vistós que no deixa satisfet a ningú. Els gironins van empatar jugant amb deu

Tant l'Escala com el Girona B tenien clar que necessitaven acomiadar l'any amb una victòria per agafar aire i començar a afrontar amb garanties l'objectiu d'abandonar la zona baixa de la classificació. Precisament per aquest motiu, els uns i els altres van saltar al camp amb totes les cartes sobre la taula i més disposats a buscar la porteria rival que a defensar la seva. Després d'una primera mitja hora amb constants alternatives, però amb poques ocasions clares de gol, va ser Feixas qui va aconseguir avançar l'Escala en el marcador (27'). A partir del gol, el Girona va agafar més pes en el partit, però abans del descans les ocasions més clares van ser per als locals. A la represa, el Girona es va quedar amb deu per l'expulsió de Ferrón –per protestar–, però va posar setge constant a la porteria local. Quesada va salvar els seus en moltes ocasions, però va fallar en el 80' deixant una pilota morta als peus de Mario, que va fer el gol de l'empat dels gironins, que feia justícia al que s'havia vist.

L'ESCALA 1 GIRONA B 1

L'ESCALA: Quesada, Pau Ribas, Ramírez, Molinas, Jam (Agustí Garcia, 73'), Muniesa, Pepu Soler (Teixidor, 48'), Feixas (Ridao, 73'), Gasull, Nil Pàmies i Ricard Ferrer. GIRONA B: Oliveros, Joan Pujol (Carbó, 50'), Mamau, Morales, Genís (Yaya, 50'), Ferrón, Gelmà (Mario, 50'), Bech, Soufiane, Juanpi (Sanding, 66') i Nahuel. GOLS: 1-0 (27') Feixas. 1-1 (80') Mario. ÀRBITRE: Vidal Clermont. T.G.: als locals Quesada, Feixas i Ricard Ferrer; i als visitants Morales, Juanpi i Joan Pujol. T.V.: Directa al visitant Ferrón (47'). PÚBLIC: Uns 350 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)