2a divisió A

El gran repte de Narcís Julià

Nou director esportiu. El gironí arriba al Saragossa amb l'objectiu de fer-lo créixer i fer-lo tornar a primera. Abans, però, ha de fitxar un entrenador

Narcís Julià va ser presentat ahir com a nou director del Saragossa, club al qual arriba “amb il·lusió per ajudar-lo a construir alguna cosa nova”, similar al que ell va viure en la seva anterior i llarga etapa a la capital aragonesa. De Saragossa va marxar-ne el 2001, amb 38 anys, després d'haver-n'hi estat dinou. “En aquell moment havia passat el mateix temps al Saragossa que a Girona, i per això són els dos clubs que porto al cor”, va afirmar Julià, que es mostra ambiciós amb la seva nova etapa: “Vull que puguem veure el Saragossa que recordem, un equip històric, reconegut a nivell nacional, amb un gran sentiment i fidelitat dels seus aficionats i de tot Aragó.” El gironí es marca un doble objectiu. Per una banda, amb “velocitat de creuer”, ha d'aconseguir l'ascens a primera divisió i, per l'altra, vol bastir “un projecte global, un club de futur en què el futbol de base tingui un pes molt important”.

Abans de tot això, però, ha de buscar l'entrenador que substitueixi Ranko Popovic, destituït diumenge juntament amb el seu ajudant, Vlado Grujic, i el director esportiu, Ángel Martín González. Diumenge mateix, Julià, que tindrà com a mà dreta Albert Valentín, ja va ser anunciat com a substitut de Martín en una inesperada revolució de la directiva aragonesa, descontenta amb la trajectòria de l'equip els últims anys a segona A i que vol millorar l'actual classificació, vuitè amb 28 punts, a un de les places de fase d'ascens. Per buscar el nou entrenador, Julià assegura que analitzarà la situació del club i la plantilla, tot i que va avançar que el perfil serà el d'un tècnic de club, “per evitar males interpretacions i unir esforços”. Una vegada designat el nou tècnic, valorarà la possibilitat de fitxar.

LES FRASES

Hem de perseguir amb velocitat de creuer l'ascens, però també cal bastir un projecte global, un club de futur amb pes gran del planter
Vaig marxar de Saragossa el 2001 després de 19 anys. Amb el Girona, són els clubs del meu cor
Narcís Julià
dir. esportiu del saragossa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.