Girona

Els horaris de la jornada 22, definits

Reinici. El Girona començarà la segona volta jugant en dissabte i el Llagostera, diumenge

La LFP continua publicant els horaris de les properes jornades amb un marge d'un mes, i ahir va fer oficial els horaris de joc corresponents a la jornada 22 de lliga. Els partits que es disputaran el 23 i 24 de gener serviran per obrir la segona volta.

El Girona serà el primer d'entrar en joc, i rebrà l'Athletic B a Montilivi el dissabte a les 6 de la tarda. Els gironins tornaran a encadenar dos partits davant del seu públic, un escenari que aquest any no els és gens favorable.

Pel que fa al Llagostera, els d'Oriol Alsina visitaran un camp emblemàtic, El Sadar, per jugar contra l'Osasuna diumenge a les 5 de la tarda. El curs passat, els llagosterencs hi van aconseguir els tres punts en un de les actuacions destacades dels blaugrana en l'any del seu debut en la categoria.

El conjunt llagosterenc encadenarà dos desplaçaments –Saragossa i Pamplona– amb l'objectiu de millorar els registres a domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)