2a divisió A

Gorosito, nou tècnic de l'Almeria

2a divisió A. L'argentí substitueix el català Joan Carrillo i debutarà el 3 de gener amb el Llagostera

L'Almeria va fer oficial ahir que l'argentí Néstor Raúl Gorosito serà el tercer entrenador que dirigirà l'equip aquesta temporada, després dels catalans Sergi Barjuán i Joan Carrillo (entremig l'interí Miguel Rivera, recentment destituït del filial, va dirigir l'equip en dues jornades), aquest últim acomiadat diumenge passat després de no ser capaç de reconduir la situació del conjunt andalús, cuer en solitari de segona A amb 14 punts (no ha guanyat en els últims quinze partits i té la permanència a cinc punts).

Gorosito, de 51 anys, té una dilatada experiència en el futbol argentí i viurà la segona aventura en el futbol espanyol, després d'haver dirigit el Xerez en el tram final del curs 2009/10, a segona A, sense aconseguir salvar l'equip del descens. Ara Gorosito intentarà fer reaccionar l'Almeria i debutarà el diumenge 3 de gener rebent el Llagostera, en el que serà un duel directe de la zona baixa de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)