2a divisió A

ALBERT SÍRIA

DIRECTOR DEL FUTBOL BASE DEL GIRONA

“El salt es fa amb el talent”

“Esperàvem més del filial i del juvenil, però estem segurs que tots dos equips aniran a més”

Com el primer equip, les coses no rutllen en el futbol base. El filial i el juvenil són en zona de descens, molt per sota de les expectatives que s'havien generat.

Decebut per la primera volta que està fent el filial, que tenia com a objectiu a pujar a tercera divisió?
La realitat és que esperàvem estar més amunt, però la primera volta ha estat complicada. Hi ha hagut lesions, ens ha costat adaptar-nos a la categoria i als rivals i hem perdut molts punts per detalls que no hem sabut dominar però que en el futbol són importants. Des de fa un mes i mig estem competint molt millor, però sense sumar de tres en tres...
El juvenil és a tres punts de la salvació, amb la segona volta ja en dansa.
Creiem que hi ha una plantilla amb talent. No està competint gens malament en una categoria que és molt forta i també nova per a la majoria de jugadors. És cert, però, que la situació és la que és i que, a més de pagar la inexperiència, paguem la irregularitat.
Un doble descens seria un desgavell que el club no es pot permetre?
No ens agradaria, però estem convençuts que tots dos equips aniran a més i assoliran els punts necessaris. Ara bé, el present ens situa en descens i hem de saber llegir on hem fallat i trobar la fórmula per revertir la situació. Com millors categories tinguem, més talent captarem, que al cap i a la fi és el que portarà el jugador a fer el salt a la primera plantilla.
Sense categories, el salt a segona A és gairebé impensable. La solució intermèdia són les cessions?
Les categories les tenim. Només ens faltaria la tercera per al filial. Però, encara que la tinguéssim, les cessions són sempre un bon escenari per a futbolistes amb potencial que necessitin rodar-se a segona B per créixer. Ja ho hem fet amb alguns jugadors.
Els tècnics, Nacho Castro i Robert
Vila, les tenen totes?
Tenen plena confiança del club i creiem que estan treballant bé per intentar capgirar la situació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)