2a divisió A

El Saragossa escull Lluís Carreras

2a divisió A. Després d'haver entrenat el Sabadell i el Mallorca, el tècnic català torna a la categoria de plata per mitjà de l'equip aragonès. El Saragossa també té des de la setmana passada Narcís Julià com a director esportiu de l'entitat

El Saragossa va fer oficial ahir a la nit que Lluís Carreras es converteix en l'entrenador de l'equip aragonès fins a final de temporada. El conjunt de La Romareda va destituir el tècnic Ranko Popovic així com també el director esportiu Ángel Martín l'endemà de perdre a Tarragona. En l'àrea esportiva, el Saragossa va confiar en el gironí Narcís Julià, i aquest, ja com a màxim responsable esportiu, ha decidit apostar per un entrenador que coneix bé com és Lluís Carreras.

El de Sant Pol de Mar serà presentat aquesta tarda a les instal·lacions del club aragonès, i no dirigirà el primer entrenament amb els seus nous futbolistes fins demà al matí. Lluís Carreras agafa les regnes d'un equip que ocupa el vuitè lloc, a només sis punts del líder. L'ambició amb el Saragossa és màxima i l'objectiu és lluitar per pujar a primera.

Tercera experiència

Aquest serà el tercer projecte a 2a divisió A que afronta Lluís Carreras. El tècnic català, que ara mateix es trobava sense equip, va debutar en la categoria com a tècnic amb el Sabadell, club amb el qual va aconseguir completar dues bones temporades (2011/12 i 2012/13). En el curs 2013/14 va dirigir el Mallorca durant dotze partits però els resultats no van ser els esperats i va ser destituït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)