2a divisió A

El Figueres cedeix Marc Bonaventura al Girona B

3a divisió. L'atacant necessita minuts per superar els problemes físics i el filial gironí, un referent ofensiu

El Figueres va anunciar que el seu futbolista Marc Bonaventura jugarà cedit fins a final d'aquesta temporada al filial del Girona (1a catalana). El conjunt figuerenc també va informar que ha renovat el contracte amb el davanter banyolí fins al 30 de juny del 2017, i mostra així total confiança en el fet que la cessió serà productiva per a totes les parts. Bonaventura, de 22 anys, va sorprendre tothom el curs 2012/13 marcant 28 gols en els 30 partits que va jugar amb el Banyoles, a 2a catalana. Les brillants xifres van cridar l'atenció de la Unió, que va incorporar-lo a l'equip. L'inici del curs 2013/14 va ser més que acceptable per al debutant a tercera, però el febrer del 2014 tot va canviar. El del Pla de l'Estany es va fer una fissura al menisc extern del genoll dret que el va allunyar diversos mesos dels terrenys de joc, a conseqüència d'alguna recaiguda i obstacles en la recuperació. Tot i això, el curs passat, Bonaventura va disputar 96 minuts i va fer el gol decisiu que va classificar el Figueres per al play-off d'ascens.

Enguany, el davanter ha tingut una pubàlgia que li ha impedit estar al 100% disponible per a Edu Vílchez, i la solució final ha estat la cessió a un equip que necessitava un referent en l'atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)