2a divisió FEF

Moviments de mercat molt condicionats

Perea. Que segueixi o no l'atacant manxec determinarà el total de les baixes i les altes que faci l'Olot fins al pròxim 1 de febrer

El pròxim 4 de gener s'obre el mercat d'hivern per als clubs de primera, segona i segona B. Fins al dia 1 de febrer, els clubs d'aquestes categories tindran temps per adaptar i tornar a confeccionar les seves plantilles i així afrontar els segons i decisius trams dels campionats. L'Olot no sol quedar-se quiet durant aquesta obertura del mercat, i aquest any segurament tampoc ho farà. Això sí, els moviments que la direcció i la secretaria esportiva estan analitzant o concretant a l'ombra estan molt condicionats a la decisió que l'atacant manxec del conjunt olotí, Alberto Perea, prengui sobre el seu futur immediat.

Fins al 15 de gener, l'Olot es guarda l'opció de renovar el jugador unilateralment fins al 30 de juny del 2016 per evitar que el futbolista firmi per un altre segona B, però Perea es guarda la carta de decidir fitxar per un equip de segona A fins al dia del tancament del mercat. Per evitar contratemps o precipitacions, l'Olot i el jugador s'asseuran entre el 7 i el 10 de gener per tancar aquest afer i poder així maniobrar i dilapidar el neguit que suposa, pel que fa a la planificació, comptar o no amb un futbolista del nivell del manxec.

El club també comunicarà als jugadors que tenen menys protagonisme que si troben una sortida òptima per a ells no posarà cap impediment a la seva marxa. Les hipotètiques rescissions comportarien l'entrada també d'altres futbolistes per mantenir la quantitat d'efectius.

Joves que podrien marxar cedits

L'Olot inclou en la seva plantilla jugadors joves que, per la competència ferotge que hi ha a les seves posicions i l'experiència que acumulen –molt superior a la seva–, no estan sumant minuts de joc. Aquest és el cas de Lluc Mora i Àlex Campos, que amb tota seguretat seran cedits a algun club de tercera per, d'aquesta manera, acumular a minuts i experiència per créixer com a futbolistes. De fet, aquests jugadors no seran els primers cedits que té l'Olot per tercera, i és que, de moment, estan sent molt productives les cessions de Lluc Banús i Kike Sánchez a Peralada o la de Gianni a l'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)