Territorial

Reforços per buscar la reacció

1a catalana. L'Abadessenc incorpora el defensa Buba Sissoho i el davanter Aleix Trulls (Pradenc). L'exjugador dels del Lluçanès va marcar 50 gols en 37 partits a 3a catalana la temporada passada i va ser un dels màxims golejadors del futbol català

L'Abadessenc ha aprofitat per moure fitxa durant l'aturada de Nadal i aquesta setmana va comunicar la incorporació de dos futbolistes amb la intenció d'augmentar el nivell de la plantilla i aixecar el vol des de la zona baixa de la classificació.

Les noves incorporacions són, d'una banda, Buba Sissoho, jugador de perfil defensiu que en l'últim equip en què va jugar va ser l'EF Garrotxa, i de l'altra, Aleix Trulls, que arriba procedent del Pradenc, de tercera catalana. En el cas de Trulls, es tracta d'un davanter amb experiència a tercera divisió, on va jugar amb el Vic durant la temporada 2011/12 –25 partits i 1.347 minuts–, i també a primera catalana, competició en què va participar amb la samarreta de l'Avià.

Trulls arriba procedent del Pradenc de la tercera catalana, on la temporada passada va ser una peça clau de l'equip del Lluçanès, que va jugar la fase d'ascens per pujar a segona catalana. Les xifres golejadores del nou davanter dels del Ripollès van ser espectaculars: va marcar 50 gols en 37 partits i es va convertir en el màxim golejador de tercera catalana i un dels millors de tot el futbol català. Aquest any tornava a liderar la classificació de golejadors del grup 5 de tercera catalana amb catorze gols en quinze jornades de lliga disputades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)