2a divisió FEF

L'últim sense els reforços

4 de gener. Tot i que el Barça va anunciar algunes incorporacions aquesta setmana, els fitxatges no poden ser inscrits fins a dilluns que ve

El filial blaugrana encetarà la primera jornada del 2016 contra l'Olímpic de Xàtiva, en un duel entre dos rivals directes en una setmana marcada per l'activitat als despatxos. Les noves incorporacions del conjunt blaugrana, però, no podran debutar encara contra el conjunt valencià, ja que els jugadors no poden ser inscrits fins al dia 4.

Així doncs, Gerard López no podrà comptar amb cap dels nous fitxatges ni amb els lesionats Suárez i Palència. Dongou i Kaptoum són dubte, i qui segur que no jugarà serà el lateral Grimaldo, traspassat al Benfica. Amb ambdós conjunts empatats a 18 punts i situats en la zona de descens, una victòria permetria al conjunt blaugrana escapar-se del seu rival i superar un bon grapat d'equips en espera que la jornada es completi amb els partits de demà diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)