2a divisió FEF

El Sabadell guanya contra l'Horta (4-1)

Amistós. Els arlequinats, que no juguen avui per la desqualificació de l'Huracán València, van golejar el líder del grup 1 de primera catalana

El Sabadell va guanyar el partit amistós que va programar arran de la desqualificació de l'Huracán València, que havia de ser el seu rival d'avui. Els arlequinats van vèncer (4-1) a la Nova Creu alta gràcies als gols de Pirulo, Manel Martínez, Alcañiz i Pol Roigé. El rival va ser el líder del grup 1 de primera catalana, ll'Horta, que va donar una imatge prou digna i que va escurçar distàncies entre el segon i el tercer gol gràcies a un servei de Xavi Torrent només tornar del descans. La plantilla vallesana tindrà avui dia de descans i a partir de la setmana que ve prepararà el partit contra l'Eldenc.