2a divisió FEF

L'inici d'any, avançant feina

Objectius marcats. L'Olot buscarà allunyar-se de la zona perillosa visitant un rival directe, el Llevant B. En la ment dels garrotxins també hi ha estrenar-se amb el primer triomf a domicili

El primer enfrontament del 2016 per a l'Olot pot suposar realment un punt d'inflexió si acaba amb els tres punts tornant cap a la Garrotxa. Els jugadors de Rodri visiten la ciutat esportiva de Bunyol per jugar contra el Llevant B (11.30 h). Més enllà de buscar la victòria, la situació dels uns i els altres converteix l'enfrontament en una petita final per començar a treure el cap de la zona baixa. Tant els olotins com els granotes arriben a l'última jornada de la primera volta amb els mateixos punts, 20, però a només dos punts dels llocs de descens a tercera: “A causa de la igualtat màxima que hi ha aquest any, tots els partits són molt importants i complicats, però aquest potser és una mica més especial ja que tornem d'una aturada i una victòria ens donaria molta moral per tornar a arrencar”, va explicar Rodri, conscient que el duel al País Valencià pot suposar un canvi de tendència de cara a afrontar la segona part de la temporada.

El primer gran repte

En la llista d'objectius de l'Olot de cara al 2016 segur que n'hi ha un que ocupa un lloc preferencial: aconseguir el primer triomf del curs a domicili. “L'equip està molt conscienciat que s'han fet bons partits i bones actuacions a fora, però que els resultats no han arribat. Tenim molta il·lusió per començar a guanyar a fora, i fer-ho en el primer partit de l'any seria molt important”, destaca Rodri, que té clar que per començar a escalar posicions en la taula és imprescindible sumar punts lluny de la Garrotxa.

Un escenari incòmode

El Llevant B es mou també per la zona baixa de la classificació, una trajectòria que també ha vingut marcada pel baix rendiment lluny de la seva ciutat esportiva. De fet, el filial granota ha sumat 16 dels 20 punts que té jugant com a local, un factor que l'Olot haurà de tenir en compte: “És un equip molt jove però amb molta qualitat, com la gran majoria de filials. En atac són molt ràpids i en defensa hi posen intensitat. Cal destacar la fiabilitat al seu terreny de joc, on han deixat escapar pocs punts. Només hi han perdut un partit”, analitzava el tècnic de l'Olot en la prèvia.

Per a aquest partit, la plantilla olotina tindrà la bona notícia que pot disposar de la gran majoria dels efectius. Només Abel, sancionat, no hi serà; en canvi, Sergio Ortiz s'ha recuperat a temps. A les files del rival, el Llevant B tindrà baixes importants, com els lesionats Zagala, Delgado i Luca, iel sancionat Valiente, i també tindrà els dubtes de Traver i Calvo, que han estat convocats amb el primer equip.

LA PRÈVIA

És un rival jove i amb qualitat, com tots els filials. Cal destacar la seva fiabilitat a casa, on només han perdut un partit
S'han fet bons partits a fora de casa però no han arribat els resultats. Tenim il·lusió per fer-ho
Antonio R. ‘Rodri'
entrenador de l'Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)